Ontstoppingsbedrijf Wijchen

Gevestigd of wonend in Wijchen en last van 1 of meerdere verstoppingen? Hendriks Riooltechniek is een professioneel ontstoppingsbedrijf. Onze ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar en als er spoed aan de man is dan zorgen we ervoor dat we snel ter plekke zijn.

Ontstoppingsprojecten regio Wijchen

We werken veel in de regio Nijmegen en Wijchen. Hieronder staan enkele projecten beschreven met links naar de projectpagina’s. U krijgt hierdoor een beeld van onze werkzaamheden.

Riool reinigen in Wijchen

Bij een project in Wijchen hebben we het riool gereinigd. Er bleken namelijk vet- en zeepresten aan de buiswand te zitten. Bekijk hoe we deze opgespoord hebben en hoe we dit vervolgens opgelost hebben.

Project rioolreiniging in Wijchen.

Camera inspectie in Nijmegen

Bij een project aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen hebben we een een riool verstopt. De bewoners hadden hier al een tijdje last van en wilde nu eindelijk wel eens weten wat er aan de hand was. Met behulp van onze camera hebben we dit vastgesteld en de verstopping verholpen.

Project met camera inspectie in Nijmegen

Project rioolreiniging in Oosterbeek

Aan de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in Oosterhout was de keukenafvoer verstopt. We waren hier al eerder geweest en moesten nu vervolgstappen nemen. Bekijk hoe we de hoge waterdrukpomp ingezet hebben om dit op te lossen.

Project rioolreiniging Oosterbeek

Verstoppingen die we verhelpen

Verstoppingen kunnen op vele plekken ontstaan. Hieronder een overzicht van de verstoppingen die we kunnen verhelpen:

Hendriks Riooltechniek staat voor u klaar

Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met:

  • Het ontstoppen van uw verstopt toilet of uw gootsteen
  • Het ontstoppen en reinigen van uw riolering
  • Het schoonmaken van kolken, vetafscheiders, rioolgemalen en (pomp)putten
  • Het vervangen, repareren of renoveren van uw leidingen
  • Het uitvoeren van een camera-inspectie om een probleem te detecteren zonder te breken

Snel in (regio) Wijchen om uw verstopping te verhelpen

Vind u het fijn als we snel ter plekke zijn? Wij wel! Dat is ook de reden dat we als ontstoppingsbedrijf veel in de regio werken. Vanuit Oss zijn we snel in Wijchen. En we zijn wekelijks wel in Wijchen te vinden. En mocht er echt spoed bij geboden zijn. Bel ons dan direct en we stellen alles in het werk om er binnen 2 uur te zijn. Bel 0412-857324 of mail ons: info@hendriksriooltechniek.nl. Snel in (regio) Nijmegen

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 847 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Heeft u vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
WhatsAppStel je vraag via Whatsapp