Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf die snel een einde kan maken aan die vervelende verstopping(en)? Hendriks Riooltechniek werkt veel in Arnhem en omgeving. Zo waren we laatst in Huissen om een verstopping in een keukenafvoer te verhelpen. We staan ook klaar om uw verstoppingen te verhelpen. Onze vakmensen staan klaar.

Ontstoppingsprojecten regio Arnhem

Om u een beeld te geven van hoe wij werken, hebben we een aantal ontstoppingsprojecten uit de regio Arnhem voor u op een rijtje gezet.

Verstopte keukenafvoer Huissen

De bewoner aan de zuideinde in Huissen had last van een verstopte keukenafvoer. We laten u graag zien hoe we de situatie ter plekke in kaart hebben gebracht en hoe we vervolgens aan de slag zijn gegaan om de bewoner te helpen.

Project verstopte keuken afvoer in Huissen

Verstoppingen die we verhelpen

Verstoppingen kunnen op vele plekken ontstaan. Hieronder een overzicht van de verstoppingen die we kunnen verhelpen:

Onze medewerkers verhelpen elke verstopping

Onze medewerkers kunnen al u ontstoppingswerkzaamheden uit handen nemen:

  • Een gootsteen of toilet die verstopt is ontstoppen
  • Een camera-inspectie uitvoeren om een probleem te detecteren zonder te breken
  • Het reinigen van kolken, vetafscheiders, rioolgemalen en (pomp)putten
  • Het renoveren of vervangen van uw bestaande leidingen

Snel in (regio) Arnhem

Wanneer het gaat om verstoppingen dan is het belangrijk om snel tot een oplossing te komen. Bij Hendriks Riooltechniek begrijpen wij dit volkomen. We zijn dan ook graag snel ter plekke bij u op locatie, vooral als u snel geholpen wilt worden.

Als het gaat om verstoppingen dan is het vaak zaak om snel te handelen. Als ontstoppingsbedrijf begrijpen we dat. We vinden het dan ook belangrijk om snel bij je te zijn. Zeker als het echte spoed heeft. We zijn zeer actief in en rondom Arnhem in plaatsen zoals Huissen, Velp, Doorwerth, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Driel, Hoenderloo en Terlet. Heeft u een verstopping of probleem aan uw riolering? Bel 0412 – 847 324 of mail ons: info@hendriksriooltechniek.nl.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Heeft u vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.