Ontstoppingsbedrijf Den Bosch

Snel van die vervelende ontstopping af? Hendriks Riooltechniek, ontstoppingsbedrijf Den Bosch en omgeving. Wij komen graag snel bij u langs om een einde te maken aan diverse type verstoppingen. Van wc/toilet tot badkamer en van hemlwaterafvoer (dakgootafvoer) tot badkamerafvoer. Voor zowel particulieren en bedrijvben. En mocht er echt spoed zijn dan zijn we snel te plekke.

Werkzaam in de regio Den Bosch

Wij willen als ontstoppingsbedrijf graag snel ter plekke zijn. Dat is ook de reden dat we voornamelijk werkzaam zijn in de regio Den Bosch, Tiel, Nijmegen, Oss, Oijen, Berghem en Uden. Een fijne gedachte want mocht er spoed bij geboden zijn dan staan we zeer snel op de stoep. Uiteraard wilt u ook een beeld hebben van onze werkzaamheden. Want het ene verstoppingsbedrijf is het andere niet. We laten u graag hoe dat we te werk gaan. U vind hieronder een drietal verstoppingsprojecten. Wilt u er nog meer zien? Dat kan op onze projectenpagina.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 847 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Rioollucht in de gang in Dreumel

Op de Wilhelminastraat in Dreumel hadden er erg veel last van rioollucht in de gang. Dat is het laatste waar je op zit te wachten. Rioollucht is namelijk echt penetrant. Bekijk wat we daar aan troffen en welke werkzaamheden we verricht hebben om dit op te lossen.

Project rioollucht in de gang Dreumel >>

Preventief riool gebeugeld Tiel

Bij een ander project in Tiel hebben we preventief het riool gebeugeld. Dit was naar aanleiding van het verstopte riool bij de buren en de manier waarop we dit opgelost hadden.

Preventief beugelen riool >>

Verstopt riool Schaijk

Bij een project aan de Biezen in Schaijk hadden ze last van een verstopt riool. Ze kwamen hierachter nadat ze gedoucht hadden. Eenmaal beneden zagen ze dat het toilet overstroomt was. Benieuwd hoe we hier te werk zijn gegaan?

Project verstopt riool Schaijk >>

Welke verstoppingen verhelpen we?

Hieronder vind u een overzicht van diverse verstoppingen die we verhelpen:

U kunt ze natuurlijk ook terug vinden op de overzichtspagina.

Duidelijkheid vooraf

Wij werken zeer klantgericht. Dit ziet u in verschillende facetten van onze aanpak terug. Zo hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer u voor ons kiest om bijvoorbeeld uw riool te ontstoppen, dan weet u altijd wat u kunt verwachten. Vooraf worden uw wensen en kosten doorgenomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Snel in (regio) Den Bosch

Den Bosch, Engelen, Empel, Rosmalen, Kruisstraat, Nuland, Berlicum, Boxtel, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Vlijmen, Haarsteeg: allemaal plaatsen waar we als ontstoppingsbedrijf binnen 30 minuten zijn. Klaar om uw verstopping definitief te verhelpen. Bel 0412-857324 of mail ons: info@hendriksriooltechniek.nl. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.