Ontstoppingsbedrijf Tiel

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in de regio Tiel? Wij van Hendriks Riooltechniek komen graag bij u langs om definitief een einde te maken aan de verstopping(en). Dit doen we voor zowel particulieren en bedrijven. U kunt ons 24/7 bellen om uw verstopping door te geven. En mocht er echt spoed zijn dan zijn we snel te plekke.

Ontstoppingsprojecten regio Tiel

Een verstopping is nooit fijn. Je wilt dan een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen die de problemen kan verhelpen. Wij geven u dan ook graag inzicht in onze manier van werken. Onderstaand vind u informatie over een aantal ontstoppingsprojecten die we in de (regio) Tiel hebben mogen verhelpen:

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 847 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Verstopt riool Tiel

Bij een project aan de Nachtegaallaan in Tiel hebben we een verstopt riool ontstopt. De bewoonster had al een tijdje last van een wc die vacuüm trok na het doorspoelen. Bekijk wat we aantroffen en hoe we dit opgelost hebben.

Project verstopt riool >>

Preventief riool gebeugeld Tiel

Bij een ander project in Tiel hebben we preventief het riool gebeugeld. Dit was naar aanleiding van het verstopte riool bij de buren en de manier waarop we dit opgelost hadden.

Preventief beugelen riool >>

Verstopt toilet Tiel

Bij een project aan de Minervastraat in Tiel hebben we een verstopt toilet verholpen. De bewoners hadden al langer last van nadat ze enkele jaren geleden voor de eerste keer hiermee te maken kregen. Bekijk de oorzaak van de toiletverstopping en hoe we dit opgelost hebben.

Project verstopte wc >>

Welke verstoppingen verhelpen we?

Van dakgootverstoppingen (ook wel hemelwaterafvoer verstoppingen genoemd) tot verstoppingen in uw keukenafvoer en van badkamerverstoppingen tot rioolverstoppingen. Dankzij ons uitgebreid arsenaal aan apparatuur zijn we in staat om vele soorten verstoppingen te verhelpen. Wilt u ze allemaal zien? U vind ze op onze overzichtspagina.

Duidelijkheid vooraf

Wij werken zeer klantgericht. Dit ziet u in verschillende facetten van onze aanpak terug. Zo hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer u voor ons kiest om bijvoorbeeld uw riool te ontstoppen, dan weet u altijd wat u kunt verwachten. Vooraf worden uw wensen en kosten doorgenomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Snel in (regio) Tiel

Tiel, Drumpt, Dreumel, Zoelen, Den Akker, Bergakker, Echteld, Wadenoijen, Kapel Avezaath, Zennewijnen, Lutterveld: allemaal plaatsen waar we als ontstoppingsbedrijf binnen 30 minuten zijn. Klaar om uw verstopping definitief te verhelpen. Bel 0412-857324 of mail ons: info@hendriksriooltechniek.nl. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.