Ontstoppingsbedrijf Uden

Op zoek naar een regionaal ontstoppingsbedrijf die snel een einde kan maken aan die vervelende verstopping(en)? Hendriks Riooltechniek werkt veel in Uden en omgeving. We staan graag klaar om de verstopping te verhelpen. Permanent!

Voorkomen is beter dan genezen, ook bij verstoppingen

In veel gevallen kunnen verstoppingen voorkomen worden. Vaak wordt een belemmering in het riool veroorzaakt door zaken die niet thuishoren in de leidingen. Denk aan vetresten, maandverband of vochtig wc-papier. Voorkom dat u uw gootsteen moet ontstoppen en kies voor preventie. Als professioneel ontstoppingsbedrijf kunnen we het onderhoud voor u uitvoeren, zodat problemen snel gevonden en opgelost kunnen worden.

Onze medewerkers verhelpen elk probleem

Onze medewerkers kunnen u verschillende werkzaamheden uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het ontstoppen van uw riolering en het reinigen hiervan
  • Het uitvoeren van een camera-inspectie om een probleem te detecteren zonder te breken
  • Een gootsteen of wc die verstopt is ontstoppen
  • Het schoonmaken van kolken, vetafscheiders, rioolgemalen en (pomp)putten
  • Het renoveren of vervangen van uw leidingen

Duidelijkheid vooraf

Wij werken zeer klantgericht. Dit ziet u in verschillende facetten van onze aanpak terug. Zo hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer u voor ons kiest om bijvoorbeeld uw riool te ontstoppen, dan weet u altijd wat u kunt verwachten. Vooraf worden uw wensen en kosten doorgenomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Snel in (regio) Uden

Als ontstoppingsbedrijf vinden we het belangrijk om snel ter plaatse te zijn. Vanuit Oss zijn we snel in de regio Uden: Vorstenbosch, Nistelrode, Veghel, Zeeland, Overlangel, Mill, Langenboom, Volkel, Loosbroek en Schaijk. Bel 0412-857324 of mail ons: info@hendriksriooltechniek.nl. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 847 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl