Oorzaken van verstoppingen

Verstoppingen kunnen verschillende soorten oorzaken hebben. Wij hebben de meest voorkomende op een rij gezet voor u.

Rioolvliegjes

Vaak zien we dat rioolvliegjes ten grondslag liggen aan een verstopping. Maar hoe ontstaat urinesteen en wat kunt u eraan doen om dit tegen te gaan?

Meer over rioolvliegjes

Vet en zeepresten

Vet- en zeepresten zijn, zeker bij de vaatwasser, de wasbak en in de keuken, ook een veelvoorkomende oorzaak van verstoppingen. Maar hoe ontstaat dit en wat kunt eraan doen om het zoveel mogelijk te voorkomen?

Meer over vet- en zeepresten

Boomwortels

Vaak zien we dat boomwortels die door de leidingen gaan verstoppingen veroorzaken. Is dit bij u wellicht ook het geval. Met onze camera kunnen we dit inspecteren. en, mocht het nodig zijn dan gaan we over tot actie.

Meer over (boom)wortels

Urinesteen

Urinesteen in leidingen is een veelvoorkomende oorzaak van een verstopping. Maar hoe ontstaat urinesteen en wat kunt u eraan doen om dit tegen te gaan.

Oorzaken verhelpen of verwijderen

Verstoppingen kunnen in alle delen van de afvoer voorkomen. Gelukkig beschikken wij over de juiste apparatuur om alle verstoppingen op te lossen. Voor iedere oorzaak hebben wij wel de geschikte apparatuur of gereedschap om het op te lossen. Dus of er nu urinesteen, vet, wortels of zand verwijderd moet worden. Hendriks Riooltechniek staat voor u klaar om het ver verhelpen. En als er spoed bij geboden is dan staan we binnen 2 uur op de stoep.

Contact

Heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen en wilt u deze graag snel op laten lossen? Bel 0412 – 857 324 of 06 – 28179557 of stuur een mail naar info@hendriksriooltechniek.nl

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp