Rioolvliegjes

Heeft u last van vieze rioolvliegjes in huis en wilt u deze graag bestrijden? Schakel dan Hendriks Riooltechniek in. Wij zijn een vakkundige en dynamische ontstoppingsdienst en kunnen al uw problemen omtrent riolering verhelpen. Het bestrijden van rioolvliegjes hoort ook tot ons takenpakket. Met de juiste apparatuur en ouderwets vakmanschap weten wij deze nare rioolvliegjes uit uw woning verbannen. Heeft u een probleem bij u op de zaak? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op als u snel geholpen wilt worden.

De oorzaak van rioolvliegjes

Normaal gesproken leven rioolvliegjes in het riool. Vanwege de koude en vochtige toestand, gedijen deze rioolvliegjes daar namelijk het beste. Echter, door een defect in de riolering, kunnen deze rioolvliegjes ook in huis terechtkomen. Ziet u boven de gootsteen, of in uw bad of douchecabine allemaal kleine rioolvliegjes? Dit is een teken dat er iets mis is met uw riolering.

Door een verstopping aan uw riolering kan er een sliblaag in de riolering ontstaan. Deze sliblaag is een ideale voedingsbodem voor dit soort vieze vliegjes. Om erger te voorkomen raden wij aan niet te lang te wachten met het bestrijden van rioolvliegjes. Hendriks Riooltechniek komt graag bij u langs om u van deze vervelende vliegjes af te helpen.

Voor kwaliteit en service

Hendriks Riooltechniek is al jaren een begrip in de regio. Wij hebben een enthousiast team van vakmensen dat zich elke dag weer sterk maakt voor kwaliteit en serviceverlening. Tegen scherpe tarieven kunnen wij de meest complexe rioolprobleem oplossen. Daarbij maken wij gebruik van de meest deskundige professionals en moderne apparatuur en technieken. Daarbij staan wij altijd voor snelheid en efficiëntie. Kortom: ook voor rioolvliegjes bestrijden bent u bij Hendriks Riooltechniek aan het juiste adres. Vele klanten gingen u al tevreden voor!

Uw voordeel op een rij

Graag zetten wij voor u op een rij van welke voordelen u profiteert wanneer u Hendriks Riooltechniek inschakelt bij het bestrijden van rioolvliegjes:

  • Dag en nacht bereikbaar waardoor u direct contact heeft
  • Uitgebreide dienstverlening voor het oplossen van al uw problemen
  • Binnen 2 uur bij u ter plaatse om u snel te helpen
  • Voor zakelijke en particuliere klanten
  • Lage milieubelasting

Hebben wij u weten te overtuigen van onze dienstverlening? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens om een afspraak met ons te maken!

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Zeer actief in de regio

Heeft u last van rioolvliegjes? En wilt u deze vieze vliegjes zo snel mogelijk en permanent laten verwijderen? Neem dan contact op met Hendriks Riooltechniek en wij zijn binnen 2 uur bij u op locatie om uw probleem te komen verhelpen. Doordat we voornamelijk actief zijn binnen de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden, kunnen we snel bij u op locatie zijn en bij spoed zelfs binnen 2 uur.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.