Rioolvliegjes

Heeft u last van vieze rioolvliegjes in huis en wilt u deze graag bestrijden? Schakel dan Hendriks Riooltechniek in. Wij zijn een vakkundige en dynamische ontstoppingsdienst en kunnen al uw problemen omtrent riolering komen verhelpen. Ook rioolvliegjes bestrijden hoort tot ons takenpakket. Met de juiste apparatuur en het specifieke vakmanschap weten wij deze nare rioolvliegjes uit uw woning of bedrijf te verbannen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De oorzaak van rioolvliegjes

Normaal gesproken leven rioolvliegjes in het riool. Vanwege de koude en vochtige toestand, gedijen deze rioolvliegjes het beste. Echter, door een defect in de riolering van uw woning of bedrijf, kunnen deze rioolvliegjes ook in huis terechtkomen. Ziet u boven de gootsteen of in uw bad of douchecabine allemaal kleine rioolvliegjes? Dit is een teken dat er iets mis is met uw riolering. Door een verstopping kan er een sliblaag in de riolering ontstaan, die een ideale voedingsbodem is voor dit soort vieze vliegjes. Wacht dan ook niet te lang en neem contact op met Hendriks Riooltechniek. Onze loodgieter komt graag bij u langs om deze rioolvliegjes te bestrijden en uw rioleringsprobleem te verhelpen.

Voor kwaliteit en service

Hendriks Riooltechniek is al jaren een begrip. Wij hebben een enthousiast team van vakmensen dat zich elke dag weer sterk maakt voor kwaliteit en serviceverlening. Tegen scherpe tarieven kunnen wij de meest complexe rioolprobleem oplossen. Daarbij maken wij gebruik van de meest deskundige professionals en moderne apparatuur en technieken. Daarbij staan wij altijd voor snelheid en efficiëntie. Kortom: ook voor rioolvliegjes bestrijden bent u bij Hendriks Riooltechniek aan het juiste adres. Vele klanten gingen u al tevreden voor!

Uw voordeel op een rij

Graag zetten wij voor u op een rij van welke voordelen u profiteert wanneer u Hendriks Riooltechniek inschakelt bij het bestrijden van rioolvliegjes:

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Uitgebreide dienstverlening
  • Binnen 2 uur bij u ter plaatse
  • Voor zakelijke en particuliere klanten
  • Lage milieubelasting

Hebben wij u weten te overtuigen van onze dienstverlening? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens om een afspraak met ons te maken!

Neem contact op!

Kortom, heeft u last van rioolvliegjes? En wilt u deze vieze vliegjes zo snel mogelijk en permanent laten verwijderen? Neem dan contact op met Hendriks Riooltechniek en wij zijn binnen 2 uur bij u op locatie om uw probleem te komen verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp