Verstopt riool door wortels

Heb je last van een verstopte afvoer of riool? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat de aanwezigheid van (boom)wortels hier de oorzaak van is. Heb je in je tuin vele struiken of bomen staan dan is het verstandig om dit te laten onderzoeken.

Camera inspectie

Met behulp van een camera inspectie kan worden vastgesteld wat de oorzaak is van een verstopping. Het kan zijn dat er sprake is van een verzakking maar het kan ook zo zijn dat de afvoer al gebroken is en dat wortels al ruim baan gekregen hebben om goed te groeien. Tijd om in te grijpen voordat het probleem nog groter gaat worden. Want als wortels ergens goed van gaan groeien is het water. En dat is nu precies wat er veel door je riolering loopt.

Hoe kun je (boom)wortels verwijderen?

Een goede manier om wortels uit je riool te verwijderen is door je riolering re laten frezen. Je kunt op verschillende manieren frezen. Afhankelijk van de situatie kiest ons gekwalificeerd personaal voor de beste oplossing.

Mocht het zo zijn dat het riool enorm beschadigd is dan kunnen wij uiteraard ook de renovatie of vernieuwing van het riool voor onze rekening nemen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Zelf roepen dat we zo geweldig zijn doen we liever niet. We laten liever onze klanten aan het woord. En deze beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Naast deze mooie beoordeling kunt u bij ons rekenen op het volgende:

  • We kunnen iedere afvoer voor u ontstoppen dankzij onze uitgebreide arsenaal aan apparatuur
  • U betaalt pas wanneer het probleem echt verholpen is
  • Vakkundig personeel
  • 3 maanden garantie op onze werkzaamheden

Contact

Heeft u last van een verstopping in uw riool? Wij komen graag langs om de oorzaak vast te stellen en deze te verhelpen. Mail naar info@hendriksriooltechniek.nl of bel 0412-857324 of 06-28179557.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek