Verstopping laten verhelpen

Heeft u last van 1 of meerdere (riool)verstoppingen in uw huis? Wij kunnen deze verstoppingen snel verhelpen. We beschikken over veel apparatuur en zijn 24/7 bereikbaar. Hieronder ziet u een overzicht van veel voorkomende verstoppingen.

Afvoer

Een verstopte afvoer is erg onhandig! Wil je graag dat dit permanent en snel opgelost wordt? We hebben verschillende mogelijkheden: van doorspuiten bij eenvoudige verstoppingen tot meer geavanceerde methodes als doorspuiten niet meer helpt. Bekijk hoe we u verstopte afvoer verhelpen.

Afvoerputje

Loopt het water niet meer weg in uw afvoerputje? En begint het te stinken? Dan heeft u een verstopt afvoerputje. Dit komt veel voor en wordt vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld haren en zeepresten. Wij verhelpen snel uw verstopt afvoerputje.

Bad

Herkenbaar: u heeft lekker in bad gelegen maar het duurt een eeuwigheid voordat het water weg gelopen heeft? Ondanks verwoede pogingen kunt u het niet zelf oplossen. Schakel ons dan in en we verhelpen snel de verstopping in uw bad.

Doucheafvoer

Bent u aan het douchen en wil het water niet meer weglopen? Bij veel douches, die voorzien zijn van een opvangbakje, is dit snel opgelost. Simpelweg de haren en zeepresten uit het bakje halen en het water stroomt weer goed door. Maar als dit niet meer werkt komen we snel langs om de verstopping in uw doucheafvoer te verhelpen.

Gootsteen

Vetresten, zeep en in vele gevallen ook etensresten! De gootsteen heeft het zwaar te verduren. Een verstopping in de gootsteen wilt u dan ook snel laten verhelpen voordat het uit de hand loopt. Bekijk hoe wij uw verstopte gootsteen verhelpen.

Hemelwaterafvoer

Een verstopte hemelwaterafvoer, in de volksmond dakgoot genoemd, kan voor enorm veel overlast zorgen. Niet alleen buitenshuis maar ook binnenshuis. Loopt het water in uw dakgoot niet meer weg. Schakel ons in en we verhelpen snel de verstopping(en) in uw dakgoot.

Keuken

Loopt de keuken niet meer weg of borrelt deze continu als u hem gebruikt? Dan is uw keuken afvoer verstopt. Dit is een veelvoorkomend probleem waar wij dagelijks mee te maken hebben en die wij ook meerdere keren per dag op lossen. U kunt met ons een afsprak maken om uw keuken te ontstoppen.

Riool

Een verstopt riool! Vaak herken je dit aan stankoverlast in huis. Deze kan op verschillende plekken optreden zoals het toilet, de gootsteen, de douche, wastafel en meer. Is dit herkenbaar? Bekijk dan hoe wij uw rioolverstopping snel kunnen verhelpen.

Toilet / WC

Herkenbaar: u wilt doortrekken en het water blijft in het toilet staan. Of erger nog: het stroomt over! Een verstopt toilet komt veel voor. Wij gaan op zoek naar de oorzaak en lossen de verstopping snel op. Bekijk hoe we dit doen.

Vaatwasser

De vaatwasser, in vele gevallen een veel gebruikt apparaat. U gaat hem waarderen op het moment dat hij verstopt is. Etensresten en vet zijn veel voorkomende oorzaken. Wij verhelpen snel uw verstopte vaatwasser. Wel zo fijn!

Wasbak

De wasbak is een plek waar vaak verstoppingen ontstaan. Herkent u het volgende: het water stroomt nog wel weg maar het gaat niet meer zo snel als dat het deed. Enkele weken later blijft het staan in de wasbak. Niet wat u wilt toch? Bekijk hoe wij een verstopte wasbak verhelpen.

Snel uw verstopping laten verhelpen

Wilt u graag snel uw verstopping laten verhelpen?
Wij zijn 24/7 bereikbaar via 0412 – 857 324 of 06 – 28179557. Ons professionele team staat voor u klaar om snel uw verstopping te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.