Afvoer verstopt? Wij staan voor u klaar!

Heeft u last van een verstopte afvoer? Wij komen graag langs om deze snel en vakkundig te verhelpen. Onze monteurs zijn 24/7 te bereiken en in het geval van nood staan we binnen 2 uur bij u op de stoep om uw verstopping op te lossen.

Hoe herkent u een verstopte afvoer?

Een verstopte afvoer herkent u vaak al aan het borrelen van het water of het feit dat het water eerst omhoog komt voordat het rustig weg zakt. Ook kan het zijn dat de sifon leeg slurpen en dat u een slurpend geluid hoort. Dat zijn tekenen van een verstopte afvoer.

Als we kijken naar oorzaken dan zien we dat urinesteen vaak de oorzaak is van de verstopping. Urinesteen ontstaat doordat de afvoer niet meer goed afloopt en er water blijft staan. Urinesteen gaat dan verstenen en hecht aan de buiswand. De afvoerbuis wordt dan grauw van binnen waardoor wc-papier niet goed meer wegloopt en ophoopt. Het kan ook zijn dat urinesteen los laat en ophoopt in de afvoer.

Zoals u ziet: oorzaken voor een verstopte afvoer kunnen door het hele huis voorkomen, maar zijn wel in meeste gevallen te ontstoppen! Wij hebben professionele apparatuur waarmee dit zowel snel te traceren als op te lossen is.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij weten van aanpakken en houden van duidelijkheid. U moet tenslotte op ons kunnen rekenen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Elke afvoer met een diameter tussen de 32 en 300 mm kunnen wij voor u ontstoppen
  • Uw afvoer ontstopt zonder hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw afvoer te ontstoppen

Snel uw verstopte afvoer laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw afvoer laten verhelpen?
Neem dan contact met ons op: bel 06 – 28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan om de verstopping in uw afvoer te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Actief bij u in de regio!

Heeft u last van een verstopte afvoer in of rondom uw huis of bedrijf? Doordat wij een regionaal bedrijf zijn kunnen wij zeer snel ter plaatse zijn om al uw problemen rondom verstoppingen ter verhelpen. Vooral wanneer u haast heeft is het natuurlijk prettig als u snel geholpen wordt. Wij zijn zeer actief in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden, waardoor we snel bij u op locatie kunnen zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.