Gootsteen verstopt? Wij ontstoppen snel en vakkundig!

Heeft u last van een verstopte gootsteen? In de volksmond vaak spoelbak of wasbak genoemd. Onze vakkundige monteurs staan 24/7 voor u klaar en bij spoed staan we binnen 2 uur bij u op de stoep.

Hoe herkent u een verstopte wasbak?

Als het water in de gootsteen blijft staan dan hoeven we u niet uit te leggen dat u last heeft van een verstopping. Maar er zit vaak al een stadium wat daar aan vooraf gaat. Vaak hoort u de gootsteen al borrelen of u hoort een slurpend geluid wat waarschijnlijk vanuit de sifon komt. Wanneer dit het geval is, dan heeft u al lange last van een verstopping, maar is het nog niet zo erg geweest dat u er hulp voor in hoefde te schakelen.

Een veelvoorkomend probleem in verstopte gootstenen zijn etensresten in combinatie met zeep. Doordat de etensresten niet altijd wegspoelen en makkelijk in de bochten kunnen blijven liggen hoopt dit snel op. Dit gaat dan een slijmerig goedje vormen en daar gaan allerlei spullen makkelijk aan hechten. Maak daarom regelmatig je sifon schoon zodat alles goed blijft doorlopen. Zeker als je spullen zoals borden afspoelt in de spoelbak alvorens ze in de vaatwasmachine zet.

Zoals u ziet kunnen er verschillende oorzaken zijn die zorgen voor een verstopte gootsteen. Wij lossen het graag voor u op en bij spoed zelfs al binnen 2 uur.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij zijn snel ter plekke en hebben vakkundig personeel en geavanceerde apparatuur om uw verstopte wasbak of gootsteen te ontstoppen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Elke gootsteen (of spoelbak) kunnen wij voor u ontstoppen, met een afvoer diameter van 32 tot 300 mm
  • Wij ontstoppen uw verstopte gootsteen zonder hak- en breekwerk, waardoor u geen extra werk heeft
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw gootsteen te ontstoppen

Snel uw verstopte spoelbak laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw gootsteen laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06 – 28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan om uw verstopte gootsteen zo snel mogelijk te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Wanneer u last heeft van een verstopte gootsteen, kunt u vaak niet verder. Het is dan natuurlijk prettig als u niet lang hoeft te wachten en uw verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen. Hendriks Riooltechniek is een professioneel ontstoppingsbedrijf dat voor u klaar staat. Wij zijn vooral werkzaam in de regio Oss, Nijmegen, Uden en Den Bosch. Dit betekent dat we vrijwel altijd snel bij u op locatie kunnen zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.