Hemelwaterafvoer verstopt? Wij lossen het voor u op!

Loopt uw dakgoot over, of loopt het hemelwater langs de muur? Dan heeft u een verstopte hemelwaterafvoer (HWA). Wilt u deze snel laten verhelpen? Dan staan wij van Hendriks Riooltechniek voor u klaar. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen over verstoppingen. Indien u te maken heeft met een spoedgeval, dan kunnen wij binnen 2 uur bij u op locatie zijn.

Hoe herkent u een verstopte hemelwaterafvoer?

Loop het hemelwater over de dakgoot? U raadt het al: dit is een teken dat u last heeft van een verstopte hemelwaterafvoer. Maar er zijn ook meer verborgen kenmerken die aangeven dat u last heeft van een verstopte HWA. Zo kan het voorkomen dat de muur achter de buis nat is of dat de buizen groen worden van het mos. Ook dan kan het zijn dat u last heeft van een verstopte hemelwaterafvoer. Dit wilt u snel laten verhelpen voordat het nog meer schade aanricht op andere plekken.

Als we kijken naar de oorzaken van HWA verstoppingen dan zien we vaak de volgende:

  • Zand en grind dat zich ophoopt in de daken waardoor het hemelwater niet goed kan doorstromen
  • Blad van de bomen die onder in de bocht of sifon blijven steken. Tip: maak daarom regelmatig uw dakgoten schoon en zorg dat er een bladvanger in zit
  • Een breuk in de buis waardoor er zand of wortels in de afvoer zitten.

Zoals u ziet zijn er verschillende oorzaken voor een verstopte hemelwaterafvoer. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de verstopping te traceren en de hemelwaterafvoer te ontstoppen. En als de nood aan de man is kunnen we dit binnen 2 uur verhelpen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Onderstaande punten zijn garanties die we aan onze klanten geven:

  • Wij ontstoppen iedere hemelwaterafvoer, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Uw Hemelwaterafvoer ontstopt zonder onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw HWA te ontstoppen

Snel uw verstopte hemelwaterafvoer laten ontstoppen?

Is de verstopping in uw Hemelwaterafvoer zo ernstig dat er sprake is van een noodsituatie? In dat geval kunnen we binnen 2 uur bij u op de stoep staan om uw verstopte HWA te ontstoppen. U kunt ons sowieso 24/7 bereiken om een afspraak in te plannen. En mocht u vooraf vragen hebben over onze werkwijze dan kunt u ons bellen: 06 – 28179557. Wij geven graag antwoord op uw vragen en leggen graag uit hoe we te werk gaan om uw verstopte HWA te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Wanneer u last heeft van een verstopte hemelwaterafvoer kan dat zorgen voor vervelende situaties. Wij willen u helpen dit te voorkopen. Zeker wanneer u haast heeft bij het ontstoppen van een verstopping, is het prettig als een professioneel ontstoppingsbedrijf snel bij u op locatie kan zijn. Bent u woonachtig of werkzaam in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch of Uden? Dan kunnen wij u snel helpen. Wij hebben immers een regionaal werkgebied waardoor we vaak ook bij u in de buurt zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.