Keukenafvoer verstopt? Wij ontstoppen snel en vakkundig!

Heeft u last van verstopte keukenafvoer? En heb je zelf, zonder succes, al verschillende pogingen ondernomen om de afvoer te ontstoppen?
Vervelend want de keuken is een plek waar je veel bezig bent. Wij komen graag langs om de verstopping op te sporen en vakkundig op te lossen.

Hoe herkent u een verstopte keukenafvoer?

Het overgrote deel van verstoppingen in de keuken komt vanuit de gootsteen, ook wel spoelbak genaamd. Deze herkent u onder andere aan het feit dat het water blijft staan of moeilijk weg loopt. Maar we zien ook verstoppingen in de vaatwasser waar water blijft staan. Dit wordt dan weer vaak door aangekoekte eet- en vetresten veroorzaakt. Als u meer specifieke informatie over verstoppingen van de gootsteen of vaatwasser wilt weten dan verwijzen we u graag door naar deze pagina’s:

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Ons vakkundig personeel is snel ter plekke om met geavanceerde apparatuur uw verstopte keukenafvoer te verhelpen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Wij ontstoppen elk type keukenafvoer, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Verstoppingen verhelpen we zonder onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is

Snel uw verstopte keukenafvoer laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw keuken laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06 – 28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan en in geval van spoed staan we binnen 2 uur bij u op de stoep.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Altijd dichtbij, in de regio Oss, Uden, Nijmegen en Den Bosch

Waar u in de keuken ook last heeft van een verstoppingen, Hendriks Riooltechniek helpt u er snel vanaf. Wist u dat wij binnen 2 uur bij u op locatie kunnen zijn wanneer er sprake is van een spoedgeval? Wij zijn vooral werkzaam in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.