Riool ontstoppen? Wij helpen u snel en vakkundig van uw verstopte riool af

Heeft u last van een verstopt riool? Wij kunnen uw riool ontstoppen. Dit doen we op een snelle en vakkundige manier. Zo kunt u ons 24/7 bellen voor al uw rioolproblemen. Onze monteurs staan graag voor u klaar om uw riool snel te ontstoppen. We zijn gevestigd in Oss en voeren vele ontstoppingsprojecten uit in de regio.

Hoe herkent u een verstopte afvoer?

Vaak hoort u het riool al borrelen of komt het water eerst omhoog voordat het weg zakt. Ook kan het zo zijn dat de sifon een slurpend geluid terug geeft. Op dat moment is het verstandig om je riool te ontstoppen. Waarschijnlijk heeft u dan als te maken met een verstopt riool.

Oorzaken van een verstopt riool zijn verzakkingen of beschadigingen aan het riool. Als er sprake is van een verzakking dan blijft er water in de buis staan waardoor wc papier en ontlasting afgeremd worden. Hierdoor hopen ze op in het riool. Een beschadiging of breuk heeft hetzelfde effect. Door een breuk kunnen er wortels door de breuk heen groeien en wc papier gaat daar aan hechten. Hierdoor hoopt wc papier zich op en kan het water niet meer weglopen.

Zoals u ziet: er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een verstopt riool. Wij beschikken over alle apparatuur om uw riool snel te ontstoppen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij weten van aanpakken en houden van duidelijkheid. U moet op ons kunnen rekenen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Elke riolering kunnen wij voor u ontstoppen, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Uw riool ontstopt zonder hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw riool te ontstoppen

Snel uw verstopt riool laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw riolering snel laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06 – 28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan om de verstopping in uw riolering te verhelpen.

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Als professioneel ontstoppingsbedirjf willen we graag snel ter plekke zijn om uw rioolverstopping op te lossen. Zeker als er spoed bij geboden is omdat er water omhoog komt of omdat de rioollucht enorme stankoverlast veroorzaakt. Wij kunnen als professionele ontstoppingsdienst snel te plekke zijn omdat we veelal in de regio werkzaam zijn. Dit is de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden. Met uiteraard de plaatsen die binnen dit gebied vallen.