Afvoerputje verstopt? Wij staan 24/7 voor u klaar

Heeft u een verstopt afvoerputje? Wij komen graag langs om deze vakkundig te ontstoppen. Onze monteurs zijn 24/7 te bereiken en ontstoppen snel en vakkundig. In het geval van nood staan we binnen 2 uur bij u op de stoep om uw verstopping te verhelpen.

Binnen en buiten

Afvoerputjes vindt u binnen en buiten het huis. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende locaties:

  • Keuken: gootsteen en koelkast
  • Badkamer: wasbak, bad en douche
  • Buiten in de tuin en op het terras
  • In de garage

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en gekwalificeerd personeel kunnen we alle verstoppingen oplossen. Een fijne gedachte.

Hoe herkent u een verstopt afvoerputje?

Er zijn verschillende signalen die aangeven dat u te maken met een verstopt afvoerputje. Op het moment dat het afvoerputje overloopt dan heeft u binnenshuis sowieso te maken met een verstopping. Buitenshuis ligt dit wat anders want als er in een korte tijd veel regen valt door bijvoorbeeld een stortbui dan kan het zo zijn dat de capaciteit van de afvoer ontoereikend is. Andere signalen zijn pruttelende of borrelende geluiden in de afvoer en water dat minder goed doorloopt.

De oorzaken zijn divers en afhankelijk van de locatie. Buitenshuis heb je vaker te maken met wortels die door de afvoer lopen en waar spullen aan blijven plakken. Binnenshuis heb je vaak te maken met zeepresten, etensresten, vetresten en urinesteen. Wij beschikken over apparatuur om de oorzaak vast te stellen. Op deze manier kunnen we uw afvoerputje gericht ontstoppen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Onderstaande punten zijn garanties die we aan onze klanten geven:

  • Dankzij onze apparatuur ontstoppen we alle afvoerputjes, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Gekwalificeerd personeel die ontstoppen zonder onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is

Snel uw verstopte afvoerputje(s) laten ontstoppen?

Wilt u snel uw verstopte afvoerputje(s) laten ontstoppen? Of het nu binnen of buiten is, wij lossen de verstopping snel en adequaat op. U kunt ons 24/7 bereiken en mocht er echt nood aan de man zijn dan zijn we binnen 2 uur aanwezig om de verstopping te verhelpen. Bel 06 – 28179557.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heeft u last van een verstopt afvoerputje? Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om uw verstopte afvoerputje op te lossen. Zeker als er spoed bij geboden is, dan is het fijn om te weten dat een regionale ontstoppingsdienst snel ter plaatse kan zijn. Dat is ook de reden dat Hendriks Riooltechniek veelal werkzaam is in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.