Douche verstopt? Wij ontstoppen de afvoer snel!

Heeft u last van een verstopte douche? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Zeker als u een verstopping heeft in uw open inloopdouche. Dan komt namelijk de gehele badkamervloer onder water te staan en in sommige gevallen zelfs aangrenzende ruimtes. Wij zijn 24/7 bereikbaar en mocht er spoed geboden zijn dan staan we binnen 2 uur bij u op de stoep om de veerstopping te verhelpen.

Hoe herkent u een verstopte doucheafvoer?

Een verstopte doucheafvoer herkent u vaak aan het feit dat het water blijft staan of minder makkelijk weg loopt. In het overgrote deel van de gevallen wordt een verstopte douche veroorzaakt doordat haren en zeepresten zich mengen tot een slijmerig goedje waar dan weer gemakkelijk spullen aan hechten. Maar ook urinesteen is iets wat we vaak terug zien als oorzaak. Het laat zich raden waar dit door komt.

In het overgrote deel van de gevallen is het voldoende om de sifon goed schoon te maken. Maar mocht dit niet het geval zijn dan is het verstandig om een professional in te schakelen. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en vakkundig personeel zijn we in staat om de oorzaak van uw verstopping op te sporen en ook snel te verhelpen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij weten van aanpakken en houden van duidelijkheid. U moet op ons kunnen rekenen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Elke doucheafvoer kunnen wij opsporen en ontstoppen, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Uw doucheafvoer ontstopt zonder onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw afvoer te ontstoppen

Snel uw douche(afvoer) laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw doucheafvoer laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06 – 2817 9557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan. Bij spoed staan we binnen 2 uur op stoep om uw afvoer te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Wij staan voor u klaar in de regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Wanneer u last heeft van een verstopte douche, wilt u natuurlijk dat dit snel verholpen is. Men moet immers wel fijn gebruik kunnen maken van de badkamer, toch? Wij werken voornamelijk in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden. Dit betekent voor u dat we u vaak erg snel kunnen helpen met het oplossen van problemen aan uw afvoer. Hendriks riooltechniek staat voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.