Wasbak verstopt? Wij helpen u snel!

Heeft u last van een verstopte wasbak? Vervelend want u zit niet te wachten op water dat continu in uw wasbak blijft staan. Hendriks Riooltechniek staat 24/7 voor u klaar en in geval van nood staan we binnen 2 uur bij u op de stoep.

Hoe herkent u een verstopte wasbak?

Als het water in de wasbak blijft staan en niet meer weg loopt dan heeft u uiteraard te maken met een verstopping. Maar dat weet u zelf waarschijnlijk ook al wel. Het gaat erom het te kunnen herkennen voordat het zover is. Als u de afvoer van de wasbak hoort borrelen of als u de sifon hoort slurpen wees dan alert. Dan heeft u al te maken met een verstopte wasbak.

Een veelvoorkomend probleem in verstopte wasbakken zijn haren in combinatie met zeep. Doordat haren niet altijd goed wegspoelen en makkelijk ergens achter blijven hangen hoopt dit snel op. De haren vormen in combinatie met zeep een slijmerig goedje wat moeilijk wegspoelt. Een kleine tip: maak regelmatig het sifon goed schoon en voorkom verstoppingen die door haren worden veroorzaakt

Zoals u ziet kunnen er verschillende oorzaken zijn die zorgen voor een verstopte wasbak. Wij lossen het graag op voor u.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij zijn snel ter plekke en hebben vakkundig personeel en geavanceerde apparatuur om uw verstopte wasbak te ontstoppen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Wij kunnen iedere wasbak ontstoppenElke riolering kunnen wij voor u ontstoppen, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Wij ontstoppen zonder hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw wasbak te ontstoppen

Snel uw verstopte wasbak laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw wasbak snel laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06 – 28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan om uw verstopte wasbak zo snel mogelijk te verhelpen.

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heeft ui last van een verstopte wasbak? Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om de verstopping in uw wasbak te verhelpen. Zeker als er spoed bij geboden is dan is het fijn om te weten dat een regionale ontstoppingsdienst snel ter plekke kan zijn. Dat is ook de reden dat we veelal in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden werken.