Camera inspectie Nijmegen

Berg en Dalseweg

Situatie

Hier aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen hebben ze al een tijdje last van hun riool. De bewoners wilden nu wel eens weten wat er mis is met hun afvoer. Hierop hebben ze bij ons een afspraak ingeplant voor een camera inspectie. Met een camera inspectie kijken wij met onze rioolcamera in de afvoer of wij gebreken aan het riool kunnen constateren. Heeft u ook problemen met uw riool en wilt u ook een camera inspectie laten uitvoeren? Of heeft u een verstopping in uw keuken? Neem dan snel contact met ons op en plan een afspraak in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bij spoed kunnen wij binnen 2 uur op locatie staan.

Verrichte werkzaamheden

Camera inspectie aan de Berg en Dalseweg te Nijmegen

Project camera inspectie | Berg en Dalseweg Nijmegen

Regio Nijmegen

Bent u ook woonachtig in Nijmegen of op een nabijgelegen plaats zoals Berg en Dal, Nijmegen, Groesbeek, Malden, Mook, Ubbergen, Ooij, Molenhoek, Oosterhout, Lent, Wijchen of Beuningen?

En heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is. We zijn als ontstoppingsbedrijf erg actief in Nijmegen.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.