Verstopt riool Heilig Landstichting (regio Nijmegen)

Joanneslaan, Heilig Landstichting

Situatie

Een bewoner in Heilig Landstichting (nabij Nijmegen) had last van een verstopt riool. Het water in het toilet liep slecht weg en het wasbakje borrelde dan een tijdje na. Na enkele pogingen om het riool zelf te ontstoppen heeft hij ons ingeschakeld.

Verrichte werkzaamheden

We hebben, nadat we de wc eraf gehaald hadden, de wc afvoer geïnspecteerd met onze rioolcamera. Wij zagen toen dat er wortels in de erfscheidingsput zaten. Toen hebben wij vervolgens de put opgegraven en de aanwezige wortels verwijderd. Hierna is het riool met een vetfrees helemaal gereinigd. Tot slot is de put afgesmeerd met een dunnen laag cement. Deze cementlaag zorgt ervoor dat wortels de komende jaren geen kans meer hebben om er weer in te groeien. Is uw riool ook verstopt in Heilig landstichting of de regio Nijmegen? En heeft u ook nog een oude riolering van gresbuizen, dan is de kans groot dat de wortel ingroei de oorzaak is.

Het riool en de erfscheidingsput zijn weer schoon en vrij van obstakels, waardoor de afvoer er weer jaren tegenaan kan.

Advies over riool verstopt in Heilig landstichting

Wortels in het riool komen veel voor bij oude rioleringen van gres of bij riolen die een breuk hebben. Door de wortels krijgt u verstoppingen, wc papier blijft namelijk in de wortels hangen en spoelt niet meer weg waardoor het riool verstopt raakt. Daarom het advies als u een verstopping het riool te laten inspecteren op gebreken. dan weet u of de verstopping goed verholpen is of dat er meer aan de hand is. Wij zeggen altijd dat een verstopping in een grotere buisdiameter niet zomaar ontstaat, dan is er waarschijnlijk meer aan de hand.

Verstopt riool in de regio Heilig Landstichting

Bent u ook woonachtig in Heilig Landstichting en heeft u een verstopt riool, of woont u op een nabijgelegen plaats zoals Berg en Dal, Nijmegen, Groesbeek, Malden, Mook, Ubbergen. Ooij, Molenhoek, Oosterhout, Lent, Wijchen of Beuningen. En heeft u ook een verstopt riool of een andere verstopping? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak. Wanneer u spoed heeft is onze spoeddienst zeer snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Verstopt riool Nijmegen

Project verstopt riool | Heiliglandstichting (Nijmegen)

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.