Verstopt riool Heilig Landstichting (regio Nijmegen)

Joanneslaan, Heilig Landstichting

Situatie

Een bewoner in Heilig Landstichting (nabij Nijmegen) had last van een verstopt riool. Het water in het toilet liep slecht weg en het wasbakje borrelde dan een tijdje na. Na enkele pogingen om het riool zelf te ontstoppen heeft hij ons ingeschakeld.

Verrichte werkzaamheden

We hebben, nadat we de wc eraf gehaald hadden, de wc afvoer geïnspecteerd met onze rioolcamera. Wij zagen toen dat er wortels in de erfscheidingsput zaten. Toen hebben wij vervolgens de put opgegraven en de aanwezige wortels verwijderd. Hierna is het riool met een vetfrees helemaal gereinigd. Tot slot is de put afgesmeerd met een dunnen laag cement. Deze cementlaag zorgt ervoor dat wortels de komende jaren geen kans meer hebben om er weer in te groeien. Is uw riool ook verstopt in Heilig landstichting en heeft u ook nog een oude riolering van gresbuizen, dan is de kans groot dat de wortel ingroei de oorzaak is.

Het riool en de erfscheidingsput zijn weer schoon en vrij van obstakels, waardoor de afvoer er weer jaren tegenaan kan.

Advies over riool verstopt in Heilig landstichting

Wortels in het riool komen veel voor bij oude rioleringen van gres of bij riolen die een breuk hebben. Door de wortels krijgt u verstoppingen, wc papier blijft namelijk in de wortels hangen en spoelt niet meer weg waardoor het riool verstopt raakt. Daarom het advies als u een verstopping het riool te laten inspecteren op gebreken. dan weet u of de verstopping goed verholpen is of dat er meer aan de hand is. Wij zeggen altijd een verstopping in een grotere buisdiameter ontstaat niet zomaar, dan is er meer aan de hand.

Verstopt riool Nijmegen

Project verstopt riool | Heiliglandstichting (Nijmegen)

Verstopt riool in de regio Heilig Landstichting

Bent u ook woonachtig in Heilig Landstichting en heeft u een verstopt riool of woont u op een nabijgelegen plaats zoals Berg en Dal, Nijmegen, Groesbeek, Malden, Mook, Ubbergen. Ooij, Molenhoek, Oosterhout, Lent, Wijchen of Beuningen. En heeft u ook een verstopt riool of een andere verstopping? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 06-2817 9557.