Reinigen / leegscheppen pomp put Oss

Driek van Erpstraat

Situatie

Bij De Wellen in Oss hebben wij de inpandige pompput leeg geschept en gereinigd. Nadat de firma Kemkens de onderhoud had gepleegd aan het aircosysteem van het pand kwamen die erachter dat de pomp in de pompput vast was gelopen. Dit kwam door zand en bouwafval die in de loop der jaren zich had opgehoopt in de pompput. Doordat de put gelegen is in de parkeergarage van De Wellen kon er geen zuig spoelwagen in de buurt komen. Hierdoor hebben we de put met de hand leeg moeten scheppen.

Verrichte werkzaamheden

We hebben de put leeggezogen met een dompelpomp en het zand en slip eruit geschept. Dit hebben we gedaan omdat het niet mogelijk was om met een kleine combi de put leeg te zuigen. Dit was omdat de put zich achterin de parkeerkelder bevond. Na het leegscheppen hebben wij de put schoongespoten en de laatste resten zand en slip verwijderd. Nu is de pompput weer schoon en kunnen ze er weer tegenaan voor een lange tijd.

Pompputten dienen goed te worden onderhouden en regelmatig schoon gemaakt te worden. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de pomp langer mee gaat. Grotere instellingen of complexen met een pompput hebben bijna altijd een reserve pomp klaar liggen mocht er storing plaatsvinden in de pomp. Is uw pompput ook verstopt als gevolg van zand en slip? Neem dan snel contact met ons op. Hierdoor voorkomt u grotere problemen.

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss of een nabijgelegen plaats zoals Berghem, Heesch, Lith, Teeffelen, Lithoijen, Oijen, Geffen, Nistelrode, Uden, Nuland, Vinkel, Schaijk, Haren, Loosbroek, Reek, Velp, Zoggel, Keent of Zevenbergen? En heeft u last van één of meerdere verstoppingen? Wij komen graag snel langs om deze voor u op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

Pomp put gereinigd Oss

Project reinigen pomp put| Driek van Erpstraat Oss

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.