Riool gebeugeld Tiel

Nachtegaallaan

Situatie

De bewoonster van dit adres wilde haar riool preventief gebeugeld hebben. Toen we bij de buren waren voor een verstopt riool kwamen we tot de ontdekking dat het riool in de kruipruimte was afgebroken en het op de grond lag. De afvoer onderin de kruipruimte is op houten paaltje opgehangen. Op een gegeven moment gaan deze paaltjes rotten en dan gaat de afvoer hangen. Vervolgens loopt u het risico dat de afvoer gaat afbreken. Dit wilde de bewoonster natuurlijk voor zijn. Zodoende hebben wij de opdracht gekregen om de afvoer te beugelen. Om problemen te voorkomen kunt u ook uw riool of afvoer door ons laten controleren.

Verrichte werkzaamheden

We hebben in de kruipruimte om de anderhalve meter een gat geboord in het plafond om zo de beugel te monteren. De beugels zitten met een draadeind aan het plafond vast. Deze draadeinden zijn op maat afgezaagd om het juiste afschot te krijgen. We houden hier rekening met de vaste maten die de afvoer al heeft. Dat zijn de maten waar de buis naar buiten gaat in de fundering en waar de standleiding en de toilet aansluitingen zitten. Met deze vaste maten moeten wij rekening houden.

Het riool dient altijd op afschot te liggen zodat het product wat afgevoerd moet worden niet blijft liggen in het riool. Daarom is het van belang dat het riool niet alleen goed gebeugeld is maar dat er ook voldoende beugels zijn. Hierdoor voorkom je verzakkingen. Verzakkingen zorgen er voor dat vet en zeepresten zich kunnen ophopen. Dit zorgt natuurlijk voor verstoppingen in uw riool. Door deze verzakkingen zal urinesteen ook sneller in het riool groeien. Hierdoor kan u bijvoorbeeld ook last hebben van een verstopt douche putje terwijl de rest wel goed weg loopt.

Regio Tiel

Bent u ook woonachtig in Tiel of op een nabijgelegen plaats zoals Drumpt, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Wadenoijen, Geldermalsen, Beesd, Acquoy, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, buren, Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Ingen, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen of Zoelen? En heeft u last van een verstopping? Bel dan snel 06-2817 9557 en wij komen graag bij u langs! We zijn 24/7 bereikbaar en hebben ook een spoeddienst die binnen twee uur op locatie kan zijn.

Riool gebeugeld Tiel

Project riool gebeugeld | Nachtegaallaan Tiel

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.