Riool reinigen Wijchen

Aalsburg

Situatie

Aan de Aalsburg in Wijchen hadden de bewoners last van hun riool. Wij waren hier al eerder geweest. In ons systeem houden we zorgvuldig bij welke werkzaamheden we gedaan hebben. Riool reinigen doen we als er vet-en-zeepresten, zand en blad of urinesteen in het riool zitten. Riool reinigen is wat anders als het riool ontstoppen.

Bij riool reinigen kunnen wij gebruik maken van verschillende spuitkoppen. Ook hebben wij speciale apparatuur voor het reinigen van kleinere afvoeren of voor hardnekkige opstoppingen.

Wilt u ook uw riool gereinigd hebben of heeft u een ander riool probleem? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van afspraken en bij spoed kunnen wij binnen 2 uur op locatie zijn.

Verrichte werkzaamheden

De erfscheidingsput was door de bewoner al opgegraven. De buis hebben wij geïnspecteerd met onze rioolcamera. Hier zagen we wat vet en zeepresten aan de buiswand zitten. Wij hebben het riool toen met hoge waterdruk met een speciale vetfrees gereinigd. De afvoerbuis was vrij snel weer schoon en vrij van vetresten. Tijdens het controleren van de keukenafvoer bleek deze nog wat na te borrelen. Hierop hebben wij deze door geveerd. De afvoer was gedeeltelijk verzakt. Het diepste punt van de verzakking zit waar de keuken afvoer samen komt. Hier heb je snel kans op vet en zeep die aan de buiswand gaat hechten.

Riool gereinigd aan de Aalsburg te Wijchen

Project riool reinigen | Aalsburg Wijchen

Regio Wijchen

Bent u ook woonachtig in Wijchen of op een nabijgelegen plaats zoals Berg en Dal, Nijmegen, Groesbeek, Malden, Mook, Ubbergen, Ooij, Molenhoek, Oosterhout, Lent, Wijchen, Weurt of Beuningen?

En heeft u een verstopt riool of heeft u problemen met uw riool? Bel dan het ontstoppingsbedrijf uit uw regio.. En uw probleem is dan snel en professioneel verholpen, wij werken met geschoold personeel en geavanceerde apparatuur.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.