Riool reiniging Oosterbeek

Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg

Situatie

Op dit adres aan de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in Oosterhout hebben wij het riool gereinigd.  Wij waren hier al een paar weken eerder geweest om de keuken afvoer te ontstoppen, maar deze zat naar een aantal weken al weer dicht. Wij hebben met de bewoners afgesproken dat de afvoer dan gereinigd moeste worden. Omdat tijdens het ontstoppen al duidelijk was dat er vet en zeepresten in de afvoer zaten. Heeft u ook een riool of afvoer die gereinigd dient te worden? Bel dan snel voor het inplannen van een afspraak en uw riool ziet er na ons bezoek weer als nieuw uit.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben met een kleine hoge waterdruk pomp eerst de kleinere keuken afvoer gereinigd. Nadat wij deze open hadden hebben wij met onze rioolcamera de buis geïnspecteerd. Tijdens zon inspectie kunnen wij zien of dat wij alles goed geraakt hebben en of er geen vet resten zijn achter gebleven. Hier kwamen wij naar 4 meter in de grotere buis terecht, nadat wij de buis hadden opgespoord hebben we deze opgegraven. De grotere buis hebben wij gereinigd met de grote hoge drukpomp met vet frees. De afvoer was helemaal schoon alleen er lag een groot stuk vet wat niet door de bocht wilde, deze hebben wij met de veer kapot gekregen. Pas nu kunnen we echt zeggen tegen de klant zeggen dat hun riool weer schoon is.

Regio Oosterbeek

Bent u ook woonachtig in Oosterbeek of op een nabijgelegen plaats zoals Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wolfheze, Arnhem, Huissen, Elst, Oosterhout of Heteren?

En heeft u ook last van een verstopt riool of een andere verstopping? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

Verstopt riool aan de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in Oosterbeek

Project riool reiniging | Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg Oosterbeek

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.