Riool verstopt Beneden-Leeuwen

Bosseestraat

Situatie

Bij dit adres aan de Bosseestraat in Beneden-Leeuwen hadden de bewoners last van een verstopt riool. Doordat er een buiten putje aanwezig was liep het rioolwater daar eruit. Dit geeft het voordeel dat het laagste punt buiten ligt en er dus geen rioolwater binnen overstroomt. Het laagste punt kunt u ook zelf creëren, door de hemelwaterafvoer (regenpijp) onder los te koppelen of er een gat in te maken. Hierdoor loopt het rioolwater de regenbuis uit en heeft u er geen last van binnen in huis. Let wel op de hemelwaterafvoer moet wel zijn aangesloten op het verstopte riool.

Heeft u ook last van een verstopt riool in Beneden-Leeuwen of een verstopte keuken, toilet, douche of een ander riool probleem? Neem dan snel contact met ons op.

Verrichte werkzaamheden

Hier aan de Bosseestraat in Beneden-Leeuwen hebben wij eerst het toilet gedemonteerd en zijn daar met de camera ingegaan. Via het buiten putje kwamen wij er niet in, doordat er teveel bochten achter elkaar zaten. Nadat de camera niet verder kon hebben wij deze op getraceerd. De camera kop kunnen wij een signaal af laten geven, met een tracer kunnen wij dat signaal weer opvangen. Daardoor kunnen wij nagenoeg precies aangeven waar de camera kop op dat moment ligt.

Waar wij het signaal het sterkste hebben waargenomen, zijn wij gaan graven en kwamen op een tussen put uit. Vanuit hier hebben wij de buis die richting het hoofdriool of erfscheiding loopt door gespoten en het riool was ontstopt. Hierna hebben wij het riool geïnspecteerd om te zien wat de oorzaak was van het verstopt riool. Wij zagen er een hoop zand in zitten, dit hebben wij verwijderd en hebben nogmaals met de camera gekeken. Wij zagen dat een deel van het riool niet van PVC was maar van een drainbuis was gemaakt. Een drainbuis wordt gebruikt om grondwater weg te laten lopen. Deze kun je niet gebruiken om rioolwater af te laten voeren. Wij hebben ook het advies gegeven om deze buis te vervangen.

Regio Beneden-Leeuwen

Bent u ook woonachtig in Beneden-Leeuwen of op een nabijgelegen plaats zoals Alphen, Altfost, Appeltern, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel of Wamel? En heeft u een verstopping of een ander riool probleem, kijk dan even op de site van uw gemeente West Maas en Waal .

En heeft u een verstopt riool of heeft u problemen met uw riool? Bel dan het ontstoppingsbedrijf uit uw regio, en uw probleem is dan snel en professioneel verholpen, wij werken met geschoold personeel en geavanceerde apparatuur.

Verstopt riool Beneden-Leeuwen, ontstopt.

Project riool ontstopt | Bosseestraat, Beneden-Leeuwen

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.