Rioollucht in de gang Dreumel

Wilhelminastraat

Situatie

In de Wilhelminastraat in Dreumel was een gezin dat last had van rioollucht in de gang. De bewoners hadden er al een tijdje last van. Ze hadden zelfs het plafond in de gang afgekit, omdat daar de rioollucht in de gang vandaan kwam. In de gang loopt de beluchter van het riool achter een koof naar het dak. Een riool wordt altijd belucht. Dat kan via de hemelwater afvoer of via een standleiding naar de zolder en dan door het dak. Als de beluchter op het dak uitkomt, een pannendak, dan wordt de afvoer aan een beluchtingspan gekoppeld. Als dat goed is gebeurd kan er geen rioollucht in de gang of het huis terecht komen.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben hier een rookproef uitgevoerd. Wij sluiten meestal een slang aan op een afvoer van een wasbak. De andere kant van de slang wordt aangesloten op een rookgenerator. Deze produceert veel rook en kan worden ingesteld op verschillende standen om meer rook te produceren. Nadat de rookgenerator de rook produceert gaan wij kijken of er ergens in huis rook uitkomt waar dat dat niet mag. Hier is dan in de meeste gevallen een lekkage waar rioollucht door in huis komt. In dit geval kwam de rook onder de dakpannen vandaan en niet door de beluchtingspan. De beluchtingspan was hier niet goed aangesloten. Naar een goede aansluiting te hebben gemaakt zijn de bewoners nu naar jaren eindelijk van de rioollucht in de gang af.

Rioollucht in de gang in Dreumel

Project Rioollucht in de gang | Wilhelminastraat Dreumel

Regio Dreumel

Bent u ook woonachtig in Dreumel of op een nabijgelegen plaats zoals Beneden-Leeuwen, Alphen, Altforst, Appeltern, Boven-Leeuwen, Maasbommel, Wamel, Veldriel, Kerkdriel, Heerewaarden of Voorne? En heeft u ook last van rioollucht in de gang of heeft u toevallig last van rioollucht in de gang? Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het maken van een afspraak en voor spoedgevallen zijn wij binnen 2 uur op locatie. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf uit uw regio.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.