Rioollucht in huis (Kaashuis) Oss

Molenstraat

Situatie

Bij het Kaashuis aan de Molenstraat in Oss had de eigenaresse al een lange tijd last van rioollucht in de zaak. Ook de bovengelegen woning had last van rioollucht in huis. Bij de buren hadden wij al een breuk aan het riool gerepareerd, maar de rioollucht was nog niet weg. Ook bij dit adres is al eerder een bedrijf bij geweest, maar meer hieronder daarover.

Verrichte werkzaamheden

Er is op dit adres al eerder een ontstoppingsbedrijf geweest om de oorzaak van de rioollucht te achterhalen. Hier is toen niks uitgekomen waardoor er vanuit werd gegaan dat het van de buren kwam. De eigenaresse vertelde dat het vorige ontstoppingsbedrijf de rookmachine had aangesloten op de wastafel van het klantentoilet. Hierop hebben wij besloten om onze rookmachine dan maar bij de bovenwoning te plaatsen. Zodra de rookmachine was opgestart en het afvoersysteem aan het vullen was, zijn wij beneden gaan kijken. Langs de verlichting halverwege de zaak zagen wij rook uit het plafond komen. Om verder onderzoek te kunnen uitvoeren zal er nu eerst een sparing in het plafond gemaakt moeten worden om iets te kunnen zien. Nadat er een deel van het plafond verwijderd is hebben wij nogmaals rook op het afvoersysteem gezet. Nu zagen wij waar de rook vandaan kwam. Er zat een scheur in een afsluitdeksel waar de rioollucht in huis vandaan kwam.

Rioollucht in huis bij het Kaashuis in Oss

Project Rioollucht in huis| Molenstraat Oss

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss of op een nabijgelegen plaats zoals Berghem, Lith, Heesch, Teeffelen, Lithoijen, Oijen, Geffen, Nistelrode, Nuland, Uden, Vinkel, Schaijk, Haren, Reek, Loosbroek, Velp, Zoggel, Keent of Zevenbergen? En heeft u ook last van rioollucht in huis of heeft u toevallig last van rioollucht op zolder? Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het maken van een afspraak en voor spoedgevallen zijn wij binnen 2 uur op locatie. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf uit uw regio.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.