Rioollucht in huis (Buchrnhornen Orthopedie) Oss

Molenstraat

Situatie

Bij Buchrnhornen Orthopedie aan de Molenstraat in Oss hadden ze al een tijd last van rioollucht. Ook het naastgelegen pand had er last van. Er waren al een paar bedrijven geweest die het probleem niet gevonden kregen. Rioollucht in huis is niet zo prettig, maar in een winkel kunnen klanten omdraaien en dat is een groter probleem. Dit pand is opgetrokken uit twee panden en dat maakt onderzoek extra lastig, omdat alles dubbel moet. Rioollucht in huis is in het algemeen gelukkig wel makkelijk op te sporen.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben hier een rookproef uitgevoerd. Met een rookproef pompen wij rook in het afvoerstelsel met een rookgenerator. Waar we rook zien zit ook meestal het probleem. Hier werd de rook zichtbaar uit de airco’s. De afvoerslang van de airco zat rechtstreeks op de afvoer gekoppeld, zonder een sifon. Een sifon werkt als een stankafsluiter. Hierdoor komt er geen rioollucht in huis. Nadat wij hier sifons tussen hadden gezet kwam er rook uit de meterput. Wij hebben toen een camera inspectie uitgevoerd vanaf het toilet dat vlakbij deze meterput stond. Op de beelden is goed te zien dat het riool hier kapot is. Dit riool moet opengebroken worden en deels vernieuwd. Het stuk wat we niet openbreken kunnen we relinen. (Project relinen bij Buchrnhornen Orthopedie aan de Molenstraat in Oss). Na het relinen en een deel vernieuwd te hebben bleek er nog steeds een rioollucht in huis te hangen. Een derde rookproef is uitgevoerd, maar er is geen rook meer geconstateerd.

Rioollucht in huis bij Buchrnhornen Orthopedie in Oss

Project rioollucht in huis | Molenstraat Oss

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss of op een nabijgelegen plaats zoals Berghem, Lith, Teeffelen, Heesch, Nistelrode, Lithoijen, Oijen, Geffen, Uden, Nuland, Vinkel, Haren, Schaijk, Loosbroek, Reek, Velp, Zoggel, Keent of Zevenbergen? En heeft u ook last van rioollucht in de gang of heeft u toevallig last van rioollucht op zolder? Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het maken van een afspraak en voor spoedgevallen zijn wij binnen 2 uur op locatie. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf uit uw regio.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.