Rioollucht in huis Oss

Molenstraat

Situatie

Bij een klant aan in het Kaashuis aan de Molenstraat in Oss hadden ze al een tijd last van rioollucht en ook het naastgelegen pand had er last van. Rioollucht in huis is niet zo prettig, maar in een winkel kunnen klanten omdraaien, waardoor het een groter probleem kan worden. Rioollucht kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid, de medewerkers zaten de hele dag in de stank en werden er ook misselijk van. Dit pand is opgetrokken uit twee panden en dat maakt het onderzoek extra lastig, omdat alles namelijk dubbel gecontroleerd moet worden. Rioollucht in huis is in het algemeen gelukkig wel makkelijk op te sporen.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben hier een rookproef uitgevoerd. Met een rookproef pompen wij rook in het afvoerstelsel met een rookgenerator. Waar we rook zien zit ook meestal het probleem. Hier werd de rook zichtbaar uit de airco’s. De afvoerslang van de airco zat rechtstreeks op de afvoer gekoppeld, zonder een sifon. Een sifon werkt als een stankafsluiter. Hierdoor komt er geen rioollucht in huis, nadat wij hier een sifon tussen hadden gezet. En een nieuwe rookproef hadden gedaan, kwam er ook rook uit de meterput in de gang. Wij hebben toen een camera inspectie uitgevoerd vanaf het toilet dat vlakbij deze meterput stond. Op de beelden is goed te zien dat het riool hier kapot is. Dit riool moet worden opgebroken gerepareerd.

Update

Wij hebben nadat het probleem was geconstateerd de situatie goed bekeken er moest een meter of 6 gres buis vernieuwd worden. Heel de reparatie zou kunnen worden uitgevoerd vanuit de gang deels vernieuwen en relinen was de oplossing. Zo hoefde in de andere twee ruimtes de vloer niet gebroken te woorden.

Het stuk wat we niet opengebroken hadden hebben we gerelind. Na het relinen en een deel vernieuwd te hebben bleek er nog steeds een rioollucht in huis te hangen. Dat bleek achteraf van de buren te komen met een soort gelijk probleem.

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss of op een nabijgelegen plaats zoals Berghem, Lith, Teeffelen, Heesch, Nistelrode, Lithoijen, Oijen, Geffen, Uden, Nuland, Vinkel, Haren, Schaijk, Loosbroek, Reek, Velp, Zoggel, Keent of Zevenbergen? En heeft u ook last van rioollucht in de gang of heeft u toevallig last van rioollucht op zolder? Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het maken van een afspraak en voor spoedgevallen zijn wij binnen 2 uur op locatie. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf uit uw regio.

Rioollucht in huis bij Buchrnhornen Orthopedie in Oss

Project rioollucht in huis | Molenstraat Oss

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, Of vul onderstaand contactformulier in.