Sanibroyeur wc verstopt Arnhem

Brugstraat

Situatie

Op dit adres was de sanibroyeur verstopt. De sanibroyeur stond in de kelder en daar was een wasbak en een toilet op aangesloten. De bewoonster had de stekker er al uit getrokken omdat de broyeur iedere keer aansloeg, maar niks weg pompte. In een Sanibroyeur zitten messen die het papier en ontlasting versnijden zodat het door een relatieve smalle buis kan worden weggepompt.

Verrichte werkzaamheden

De wc zit met een slang aan de sanibroyeur gekoppeld door middel van een slangklem. De wasbak en de afvoerende leiding zitten ook op die manier bevestigd. Na het loskoppelen van de slangen kan de broyeur verplaatst worden en kan je erin kijken. Bij de aansluiting van het toilet konden wij het papier al zien zitten. We hebben dit papier verwijderd met een schroevendraaier. Nadat al het papier eruit was gehaald hebben we de broyeur weer aan gesloten.

Na een paar spoelingen met alleen water (dit doen we om restanten van het papier uit de bak te verwijderen) pompte de broyeur het water goed weg. Hij maakte nog wel een hoop herrie hierbij. De bewoner gaf aan dat dit voorheen niet het geval was. Na een spoeling met papier bleek de broyeur er moeite mee te hebben. Dit duidt vaak op versleten messen in de broyeur. We hebben daarom geadviseerd om de sanibroyeur te vervangen gezien zijn leeftijd.

Regio Arnhem

Woont u in Arnhem of in de buurt van Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth, Driel, Elst, Angeren, Loo, Duiven, Velp, Wolfheze, Heelsum, Rheden, Ellecom, De Steeg, Dieren of Drempt. En heeft u ook last van een verstopt riool of en andere verstopping. Wij komen graag bij u lang om de verstopping te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen, waardoor we snel bij u op locatie kunnen zijn.

Verstopte SaniBroyeur Arnhem

Project Sanibroyeur verstopt | Brugstraat, Arnhem

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.