Verstopt riool Heesch

Cruijsberg

Situatie

Hier aan de Cruijsberg in Heesch hadden ze last van een verstopt riool. Toen wij op dit adres aankwamen dachten we te maken te hebben met een verstopte keuken afvoer. Nadat we de ontstoppingsveer hier 2 keer doorheen gehaald te hebben bleek dat het probleem wat groter was. Er was sprake van een verstopt riool. De tekeningen van het afvoersysteem waren niet aanwezig. We hebben toen besloten om de keukenafvoer in kaart te brengen. Heeft u ook last van een verstopt riool of een verstopte keuken afvoer. Wij zijn 24/7 per dag bereikbaar voor het inplannen van storingen en bij nood kunnen wij binnen 2 uur op locatie staan.

Verrichte werkzaamheden

We hebben in eerste instantie geprobeerd om de keukenafvoer te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Hiermee kregen we de verstopping niet verholpen. Vervolgens hebben we met de camera gekeken waar de afvoer naartoe liep. Dit was achter de woning. Daar hebben we de afvoer toen opgegraven. Vervolgens hebben we een gat geboord in de afvoerbuis en zagen we het probleem. De afvoer zat helemaal dicht door vet- en zeepresten. Met onze hoge drukpomp en vetfrees hebben wij het riool gereinigd en geïnspecteerd met onze riool camera. Het riool is weer vrij van vet en zeepresten en kan er weer jaren tegen aan.

verstopt riool Heesch

Project verstopt riool | Cruijsberg Heesch

Regio Heesch

Bent u ook woonachtig in Heesch op een nabijgelegen plaats zoals Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Berghem, Oss, Lith, Teeffelen, Lithoijen, Oijen, Geffen, Nistelrode, Uden, Nuland, Vinkel, Schaijk, Haren, Loosbroek, Reek, Velp, Zoggel, Keent of Zevenbergen?

En heeft u ook last van een verstopt riool of en andere verstopping. Wij komen graag bij u langs om de verstopping te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.