Verstopt riool Oss

Zonnebloemstraat

Situatie

Hier aan de Zonnebloemstraat in Oss hadden ze last van een verstopt riool. Het toilet boven op de badkamer was verstopt, als je de wastafel of het bad liet lopen borrelde alles. Als je het toilet doortrok kwam het water in het bad eruit. De standleiding zit niet ver van het toilet af dus de verstopping zit dicht bij. Heeft u ook een verstopt riool of een verstopt toilet? Neem dan snel contact met ons op en u verstopping wordt snel en professioneel verholpen.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben het toilet verwijderd en hebben het riool met de veer en stofzuiger ontstopt. Met de veer merkte wij dat we op een punt moeilijk doorgang hadden en dat het daarna weer makkelijker ging. De veer kwam wel bij het bad uit, wat wil zeggen dat er een haaks T-stuk is gebruik. Na een paar keer met de veer op en neer te zijn geweest merkte we dat we wel door de verstopping heen waren, maar dat het niet vrij was. Hierop hebben wij de rioolcamera en de waterstofzuiger erbij gepakt. Met de rioolcamera zagen wij inderdaad een haaks T-stuk en daar zat het papier wat flink was opgekropt.

Met de stofzuiger hebben wij stukken papier kunnen verwijderen. Wij hebben het bad vol laten lopen en deze leeg getrokken door de druk van het water spoelde de laatste prop papier weg.

Nadat wij het riool geïnspecteerd hadden tot beneden aan toe en er geen opstoppingen of verstoppingen meer zaten, hebben wij het toilet weer terug geplaatst. Alles netjes opgeruimd en afgedaan en weer een tevreden klant.

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss of op een nabijgelegen plaats zoals Megen, Demen, Deursen, Dieden, Haren, Ravenstein, Berghem, Herpen, Huisseling, Macharen, Lith, Lithoijen, Maren-Kessel, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Overlangel, Teffelen, Geffen of Denneburg?

En heeft u ook last van een verstopt riool of een verstopte keuken afvoer? Wij komen graag bij u lang om de verstopping te verhelpen.

Verstopt riool aan de Zonnebloemstraat in Oss

Project verstopt riool | Zonnebloemstraat Oss

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, Of vul onderstaand contactformulier in.