Verstopt riool Schaijk

De biezen

Situatie

Hier aan De Biezen in Schaijk hadden ze last van een verstopt riool, de bewoners hadden gedoucht en toen ze beneden kwamen was de wc overgelopen. Het water was de gang in gelopen. Hierop hebben ze onze hulp ingeroepen om het verstopte riool te ontstoppen. Heeft u ook last van een verstopt riool? Of heeft u een van een andere verstopping? Neem dan snel contact met ons op en plan een afspraak en de verstopping is dan snel verleden tijd.

Verrichte werkzaamheden

Toen wij ter plaatse waren hebben wij eerst de toiletpot gedemonteerd om met de camera te kijken hoever de verstopping in het riool zit. Wij kunnen met de camera ook het riool in kaart brengen en opsporen waar en hoe het riool loopt. De bewoner wist niet waar en hoe het riool liep. Nadat wij het riool hebben opgespoord zijn wij de afvoer voor in de tuin op gaan graven. Vanuit hier hebben wij het riool ontstopt en verder geïnspecteerd met onze rioolcamera. Hierop werden vet- en zeepresten geconstateerd. Wij hebben het riool van binnen gereinigd met een speciale vetfrees. Nu is het riool weer schoon en vrij.

Regio Schaijk

Bent u ook woonachtig in Schaijk of op een nabijgelegen plaats zoals Landerd, Zeeland, Reek, Grave,Velp, Escharen of Gassel. En heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen, bijvoorbeeld in uw riool? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

verstopt riool De Biezen Schaijk

Project Verstopt riool | De Biezen Schaijk

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, Of vul onderstaand contactformulier in.