Verstopt riool Batenburg

Stadswal

Situatie

Hier aan de Stadswal in Batenburg hadden ze last van verstopt riool, het rioolwater kwam door het douche putje omhoog. Maar dat was niet het ergste bij verder onderzoek bleek het riool kapot te zijn, de put van de watermeter stond vol met rioolwater. Bij deze problemen in huis maken wij vast foto’s mocht het verzekeringswerk worden om de afvoer weer te herstellen. Heeft u ook een verstopt riool of een verstopte douche? Neem dan snel contact met ons op en plan een afspreek in.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben het verstopte riool via het toilet willen ontstoppen dat lukte niet. Met de camera kwamen wij niet verder als het douche putje, hierop is besloten dat de eigenaar eerst bij de gemeente tekeningen van het riool op ging vragen. De volgende dag wist de eigenaar waar het riool buiten liep, deze hebben wij opgegraven en wij hebben het verstopt riool ontstopt. Verder hebben wij het riool geïnspecteerd en zagen wij dat het riool kapot was net achter de douche afvoer. Wij hebben hier een rapport voor opgesteld voor de verzekering en die hebben de reparatie van de breuk vergoed.

verstopt riool stadswal Batenburg

Project Verstopt riool | Heiliglandstichting (Nijmegen)

Regio Batenburg

Bent u ook woonachtig in Batenburg op een nabijgelegen plaats zoals Alverna,Balgoij, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen, Alphen, Beneden-Leeuwen, Altforst, Appeltern, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel of Wamel?

En heeft u ook last van een verstopt riool of een andere verstopping? Wij komen graag bij u lang om de verstopping te verhelpen.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.