Verstopt riool Tiel

Edisonstraat

Situatie

Hier aan de Edisonstraat in Tiel hadden ze last van een verstopt riool. Omdat het riool verstopt zat, konden ze het sanitair niet meer gebruiken. Aan de andere kant van het pand was nog wel een andere toiletgroep die op een andere buis uitkomt en deze liep nog wel door. Het pand beschikt voor ons gelukkig over een kruipruimte wat het werk weer wat makkelijker kan maken. Heeft u ook een verstopt riool of een verstopt toilet? Bel dan snel voor het inplannen van een afspraak dan is uw verstopping snel verleden tijd.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben via de kruipruimte de afvoerbuis opengemaakt en hebben het riool met hoge waterdruk ontstopt. De verstopping zat op meer dan 35 meter. Met de camera hebben wij gekeken wat precies het probleem was van het verstopt riool. Wij hebben verschillende verzakkingen geconstateerd over een lengte van 30 meter. Ook zat er urinesteen vast in het riool. Om een verstopt riool in de toekomst te voorkomen zal op dit adres het riool goed gelegd moeten worden. De urinesteen moet verwijderd worden. Dit doen wij middels een rioolreiniging.

Riool verstopt aan de Edisonstraat te Tiel

Project verstopt riool | Edisonstraat Tiel

Regio Tiel

Bent u ook woonachtig in Tiel op een nabijgelegen plaats zoals Drumpt, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath, Wadenoijen, Geldermalsen, Beesd, Acquoy, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Eck en Wiel, Ingen, Lienden, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, buren, Asch, Beusichem, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen of Zoelen?

En heeft u ook last van een verstopt riool of en andere verstopping? Wij komen graag bij u lang om de verstopping te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.