Verstopt toilet Tiel

Amperestraat

Situatie

Bij Amandus Karl Benelux BV aan de Amperestraat in Tiel hadden ze last van een verstopt toilet. Het pand telt meerdere toiletruimtes die allemaal goed doorspoelden, behalve het verstopt toilet van de dames.

Heeft u ook een verstopt toilet of een andere verstopping, dan bent u bij ons aan het goede adres wij zijn het ontstoppingsbedrijf uit uw regio. Wij staan dag en nacht voor u klaar en zijn bij hoge nood binnen 2 uur op locatie.

Verrichte werkzaamheden

Nadat wij geconstateerd hadden dat alleen dit toilet verstopt was hebben wij het toilet met een plopper ontstopt. Wij testen dan nog een paar keer met veel papier of dat er niks in de kraag van de pot zit. Dat was hier niet het geval. Het kan namelijk zijn dat het toilet verstopt zat door een toiletblokje. Door het ploppen met een plopper komt het water in beweging en valt het toiletpapier uit elkaar. Hierdoor stroomt het water weer weg. Om te zien of dat er niks in de hals zit, testen wij dit een paar keer met veel papier. Hier was verder onderzoek niet nodig, omdat er hier meerdere toiletgroepen aanwezig zijn in het pand.

verstopt toilet aan de Amperestraat in Tiel

Project verstopt toilet | Amperestraat Tiel

Regio Tiel

Bent u ook woonachtig in Tiel of op een nabijgelegen plaats zoals Drumpt, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Wadenoijen, Geldermalsen, Beesd, Acquoy, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, buren, Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Ingen, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen of Zoelen?

En heeft u ook last van een verstopt toilet of is uw wasbak verstopt? Wij komen graag bij u langs om de verstopping te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.