Verstopt toilet recreatiepark het Zwanemeer Ingen

Verhuizensestraat 5

Situatie

Bij camping Het Zwanemeer in Ingen was het toilet verstopt op de bovenste verdieping. Dat kwam wel eens vaker voor maar dan loste het uit zichzelf wel weer op. Het toilet beneden liep heel langzaam weg en dat was altijd al zo geweest. Na het ontstoppen van de wc kwamen we erachter dat het riool niet belucht was en dat veroorzaakte het langzaam leeg lopen van de wc beneden. Een verstopte wc is geen pretje want je kan immers niet zonder een goedwerkende toilet.

Verrichte werkzaamheden

Na deze informatie waren wij ervan overtuigd dat de verstopping van de wc dieper zat want het toilet beneden liep ook slecht weg. We hebben de wc pot beneden verwijderd en zijn er met de rioolcamera in gegaan. Op deze manier hebben we gekeken of er een verstopping zat of dat we te maken hadden met een ander probleem.

Vanaf de wc zijn we er ongeveer 16 meter diep gegaan tot de camera niet verder kon. We waren hier geen gekke dingen tegen gekomen. Sterker nog, de buis was schoon en had ook geen gebreken zoals verzakkingen of een breuk. Vervolgens hebben we het toilet op de badkamer ontstopt. Dit hebben we gedaan met een veer. Na een meter of 5 (tot aan de standleiding) begon de buis leeg te lopen. Met de camera konden wij zien dat er nog papier aan de buiswand kleefde. Toen we een aantal keer op en neer gingen met de camera schoot alles door.

Camera inspectie

Op de camera konden we zien dat er een lichte aanslag van urinesteen aanwezig was in de buis. De buis had ook te weinig afschot. De wc beneden liep echter nog steeds niet lekker weg. We hebben de klanten geadviseerd om de buis boven ook te beluchten en hiervoor is een nieuwe afspraak gemaakt. Heeft u ook een wc of toilet dat verstopt zit? Of heeft u een andere verstopping? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij ontstoppen snel en vakkundig iedere wc of afvoer.

Camping Het Zwanemeer in Ingen

Camping Het Zwanemeer in Ingen is een kleinschalig recreatiepark en is gelegen tussen weilanden en fruitteelt met uitzicht op de Utrechtse heuvelrug. In het park zijn luxe woningen, diverse soorten chalets en Finse blokhutten te vinden. Het is een mooi park met een meer en diverse soorten wilgenbomen en ander groen. Door de mooie ligging van het park kan er genoten worden van de vrijheid , natuur en de rust.

Regio Ingen

Woont u in Ingen of komt u uit de buurt van Maurik, Eck en Wiel, Ommeren, Lienden, Meerten, Aalst, Ommerenveld, Kesteren, Lede en Oudewaard, Medel of Opheusden. En heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plekke is om u te helpen met uw verstopping.

Verstopte wc / toilet Ingen

Project verstopte wc / toilet | Verhuizensestraat 5, Ingen

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.