Verstopte afvoer Oss

Floraliastraat

Situatie

Hier aan de Floraliastraat in Oss hadden ze last van een verstopte afvoer. Deze afvoer loopt van voor het huis naar achter toe en wordt daar aangesloten op de hoofdafvoer. Het hemelwater en de keuken zitten op deze afvoer aangesloten. Heeft u ook last van een verstopte afvoer of van een verstopte douche? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van verstoppingen en bij spoed zijn wij altijd binnen 2 uur ter plaatse.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben met hoge waterdruk de verstopte afvoer ontstopt en een gedeelte gereinigd. Tijdens het ontstoppen hebben wij ook de rioolcamera gebruikt hierbij is geconstateerd dat de afvoer op een stuk verzakt ligt. In de buis zat ook veel zand van het hemelwater. Nadat we alles hadden schoon gespoten liep de afvoer weer goed door.

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss of op een nabijgelegen plaats zoals Megen, Ravenstein, Maren-Kessel, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Berghem, Demen, Deursen, Dieden, Herpen, Haren, Huisseling, Macharen, Lith, Lithoijen,  Overlangel, Teffelen, Geffen of Denneburg?

En heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

Verstopte afvoer in de Floraliastraat in Oss

Project verstopte afvoer | Floraliastraat Oss

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.