Verstopte keuken afvoer Beuningen

Constantiuslaan

Situatie

Bij dit project was de keuken afvoer verstopt in Beuningen. De bewoner had zelf al geprobeerd om de keuken afvoer te ontstoppen door de afvoerbuis buiten op te graven. De bewoner gaf aan dat hij niet verder kwam dan 5 meter met de ontstoppingsveer. De keuken afvoer van 75 mm doorsnee was wat verzakt. Hierdoor hadden vet- en zeepresten zich opgehoopt. Dit is een bekende oorzaak van verstoppingen in de keuken afvoeren, omdat daar veel vet en zeep gebruikt worden.

Doordat de bewoner aangaf dat er buiten water langs de fundering stroomde hebben wij binnen de afvoer gecontroleerd en een scheur ontdekt. Door deze scheur is er ook water onder de keuken kastjes en laminaatvloer gekomen, hiervan hebben wij een schade rapport gemaakt voor de verzekering. In het schade rapport staat de oorzaak van de vochtschade en het advies voor het herstel deze konden door de bewoner ingediend worden bij zijn verzekering.

Verrichte werkzaamheden

We hebben met onze hogedruk waterpomp de keuken afvoer ontstopt. Hierna hebben we met ons inspectiecamera de afvoer bekeken, daardoor was te zien dat er nog vet- en zeepresten zaten. Deze hebben we nog gereinigd met de vetfrees die we aan de hogedrukpomp gekoppeld hebben. Hierna was de buis weer als nieuw en was een goede doorstroming weer mogelijk, hetzelfde was niet te bereiken geweest met een simpele ontstopper.

Regio Beuningen

Bent u ook woonachtig in Beuningen op een nabijgelegen plaats zoals Nijmegen, Alverna, Malden, Nederasselt, Ravenstein, Batenburg, Slijk-Ewijk, Weurt, Wijchen, Winssen, Andelst, Dodewaard of Bemmel. En heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen? Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Ook in spoedgevallen zijn wij zeer snel ter plaatse.

verstopte keukenafvoer Beuningen

Project verstopte keuken afvoer | Constantiuslaan, Beuningen

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.