Verstopte keuken afvoer Escharen

Meester Bongaardsweg

Situatie

Op dit adres hadden ze last van een verstopte keuken afvoer. De keuken afvoer liep niet meer weg en het gebruik van een ontstoppingsmiddel hielp ook niet meer. De maanden vooraf konden de bewoners het nog af met een plopper. Op deze manier konden ze zelf de keuken ontstoppen.

Uitgevoerde werkzaamheden

Eerst hebben we de de verstopte keukenafvoer geveerd. Hierdoor was de verstopping weg en liep de keuken weer. Maar na een aantal keer de wasbak gevuld te hebben begon de afvoer toch weer te borrelen. Dit houdt in dat wij met de veer iets los hebben gemaakt wat nu de afvoer weer verstopt. Vervolgens is besloten om met de rioolcamera de keuken afvoer te inspecteren. Na 40 cm was het zicht al weg. Toen we de camera terug haalden konden we al zien wat het probleem was. De camera kop zat vol met vet en zeepresten (zie foto opname hiernaast). Deze verstopte keuken afvoer moet gereinigd worden met hoge waterdruk. Dit doen wij door met een speciale frees de buisrand weer schoon te snijden. Hiervoor moesten we wel een nieuwe afspraak voor inplannen. Wordt vervolgt.

Regio Escharen

Heeft u ook een verstopte keuken afvoer in Escharen? Of in de buurt van Grave, Mill, Cuijk, Keent, Overlangel, Herpen, De Bolt, Molenhoek, Nederasselt, Ewijk, Overasselt, Balgoij of Reek. Maak dan snel een afspraak, wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week 365 dagen per jaar klaar. Voor onder andere het ontstoppen van bijvoorbeeld een verstopte keuken afvoer in Escharen. Of in de omgeving Escharen.

Camerakop vol met vet Escharen

Project verstopte keuken afvoer | Meester Bongaardsweg, Escharen

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.