Verstopte keuken afvoer Oss

Herpensebaan

Situatie

Op dit adres aan de Herpensebaan in Oss hadden ze last van een verstopte keuken afvoer. Het liep al langere tijd niet goed meer door waarop ze ons hebben ingeschakeld. Een verstopte keuken afvoer is niet fijn, maar kan zo opgelost zijn als je er snel bij bent. Heeft u ook last van een verstopte keuken afvoer in Oss of in de omgeving van Oss? Neem dan contact op met het ontstoppingsbedrijf uit uw regio. Wij ontstoppen uw afvoer snel en vakkundig.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben een ontstoppingsstuk geplaatst achter het sifon en hebben de verstopte keuken afvoer ontstopt. Wij hebben de afvoer ontstopt met een veer en spoelen tegelijkertijd met warm water. Het voordeel hiervan is dat alles wat wij los veren gelijk wordt weggespoeld. Onze veer blijft op deze manier ook redelijk schoon is ook fijn voor de volgende klant. Want doordat de veer ronddraait slaat deze ook een beetje hierdoor spettert de veer wat en vet en zeep blijft dan achter in het kastje.

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss of op een nabijgelegen plaats zoals Megen, Ravenstein, Berghem, Demen, Deursen, Dieden, Haren, Herpen, Huisseling, Macharen, Lith, Lithoijen, Maren-Kessel, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Overlangel, Teffelen, Geffen of Denneburg?

En heeft u ook last van een verstopte keuken afvoer of en andere verstopping? Wij komen graag bij u lang om de verstopping te verhelpen.

Verstopte keuken afvoer in Oss

Project verstopte keuken afvoer | Herpensebaan Oss

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, Of vul onderstaand contactformulier in.