Verstopte keuken afvoer Weurt

Theodorus Repkesstraat

Situatie

Hier aan de Theodorus Repkesstraat in Weurt hadden ze last van een verstopte keuken afvoer. Het borrelde hier al een tijdje. Maar nu dat het water van de vaatwasser in de wasbak terecht kwam vonden de bewoners het tijd worden voor professioneel hulp. Heeft u ook een verstopte keuken afvoer of een verstopt douche putje? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van afspraken.

Verrichte werkzaamheden

Wij hebben de verstopte keuken afvoer met de veer ontstopt. Wij moesten er wel een paar keer in, omdat er hier geen ruimte was om een ontstoppingsstuk te plaatsen. Een ontstoppingsstuk is een T-stuk met een schroefdop deze plaatsen wij achter het sifon. Hierdoor kunnen wij de afvoer veren en tegelijkertijd kunnen we dan warm water laten lopen. Dit spoelt de rotzooi weg die wij los veren, en tevens wordt onze veer bij het terug halen voor het grootste gedeelte schoon gespoeld. Wij hoeven dan ook niet iedere keer alles in elkaar te zetten om te testen of de verstopping verholpen is.

Verstopte keuken afvoer aan de Theodorus Repkesstraat in Weurt

Project verstopte keuken afvoer | Theodorus Repkesstraat Weurt

Regio Weurt

Bent u ook woonachtig in Weurt of op een nabijgelegen plaats zoals Berg en Dal, Nijmegen, Groesbeek, Malden, Alverna,Balgoij, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen of  batenburg, Mook, Ubbergen, Ooij, Molenhoek, Oosterhout, Lent, Wijchen of Beuningen?

En heeft u ook last van een verstopte keuken afvoer of een  verstopt toilet? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557.