Verstopte koelvitrine supermarkt Oss

Supermarkt Biedronka in Oss

Situatie

Bij de Osse supermarkt Biedronka hadden ze last van een verstopte koelvitrine. Hierdoor liep er water onder de vitrine de supermarkt in. Geen wenselijke situatie uiteraard. Biedronka is een Poolse supermarkt die meerdere vestigingen heeft in Europa.

Verrichte werkzaamheden

Nadat we de verstopping ontdekt hadden zijn we met 1 van onze ontstoppingsveren via het ontstoppingsstuk onder de koelvitrine de afvoer ingegaan. Na een aantal meter begon de afvoer weer te lopen en was de verstoppingen verholpen. De afvoer zat verstopt met kalk en iets verderop komt de wasbak en de koelvitrines van de slagerij erbij op. In dit gedeelte zaten vet resten van het vlees. Hierop is besloten om de koelvitrine afvoer te reinigen. Het reinigen van de afvoer gebeurd onder hoge waterdruk. De frees kop snijd de afvoer buis van binnen uit helemaal schoon. Nu zal deze afvoer niet snel meer verstopt raken.

De eigenaar was zeer tevreden over onze werkzaamheden en met het feit dat wij rekening hadden gehouden met zijn openingstijden in de planning.

Koelvitrines hebben een afvoer voor het water en condens af te voeren die deze vitrines produceren. De afvoer van een koelvitrine kan verstopt raken met kalk of etensresten die in de vitrine liggen.

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss op een nabijgelegen plaats zoals Berghem, Heesch, Lith, Teeffelen, Lithoijen, Oijen, Geffen, Nistelrode, Uden, Nuland, Vinkel, Schaijk, Haren, Loosbroek, Reek, Velp, Zoggel, Keent of Zevenbergen? En heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 06-2817 9557.

Verstopping vitrine Oss

Project verstopte vitrine in supermarkt | Oss

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.