Verstopte riool afvoer Vorstenbosch

Kerkstraat

Situatie

Bij dit project hadden we te maken met een verstopt riool van een appartementencomplex. De bewoners op de begane grond hadden al langere tijd een slechtlopende wc. De ene keer liep het wel goed weg en het andere moment liep het juist weer slecht weg. De wc borrelde ook regelmatig in de ochtend en het begin van de avond. Dit zijn natuurlijk ook de momenten dat het riool het meeste moet afvoeren: in de ochtend wanneer iedereen opstaat en in het begin van de avond tegen de tijd dat iedereen weer terug is van het werk. De ene bewoner gaf aan dat de keuken verstopt was, slecht weg liep en na borrelde. De ander gaf aan dat de wc verstopt was en leeg slurpte op bepaalde momenten. Dit was voor de voorzitter een indicatie dat het riool waarschijnlijk verstopt moest zitten.

Verrichte werkzaamheden

We hebben eerst met onze rioolcamera geïnspecteerd waar de verstopping zat. Dit bleek buiten het pand te zijn. Toen hebben we met hoge waterdruk het riool ontstopt en nagespoeld. Daarna hebben wij een camera inspectie uitgevoerd om te kijken of we de oorzaak konden achterhalen. De oorzaak bleek een glasvezelkabel te zijn die door de buis heen geraket is. Glasvezelkabels worden door de grond heen geraket of geschoten en die kunnen, met een beetje pech, door leidingen heen gaan en dat is hier dus gebeurd.

Vorstenbosch (regio Uden)

Bent u ook woonachtig in Vorstenbosch of woont u in de buurt van Uden, Veghel, Mariahout, Loosbroek, Heeswijk Dinther, Volkel, Schijndel, Odiliapeel, Erp, Zijtaart, Nijnsel, Boekel of Nistelrode. En heeft u ook last van een verstopt riool of en andere verstopping. Wij komen graag bij u lang om de verstopping te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 06-2817 9557.

Verstopt riool afvoer Vorstenbosch

Project Verstopt riool afvoer | Vorstenbosch

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.