Verstopte wc / toilet Autobedrijf van Udenhout Oss

Kantsingel

Situatie

Bij van Udenhout hadden ze last van een verstopte wc-groep. Deze wc-groep bevond zich in de showroom. Het is erg vervelend als klanten niet fatsoenlijk naar het toilet kunnen. Zover de medewerkers daar wisten was dit de eerste keer dat de wc verstopt was. Het kan zijn dat er wel vaker verstoppingen zijn geweest maar dat deze doorschieten als de druk teveel wordt achter de verstopping.

Verrichte werkzaamheden

Allereerst hebben we de toiletpot verwijderd. Daarna hebben we met de rioolcamera gekeken waar de buis naartoe loopt. Op deze manier kunnen wij zien hoever de verstopping zit. Daarna zoeken wij onze camerakop op met een tracer. We weten dan precies waar de camerakop zich bevind en waar we moeten graven. Hier was de situatie zo dat de buis onder het pand doorloopt. De verstopping zat ongeveer op de helft waardoor we niet konden graven. We hebben daarom besloten om de afvoer via de wc te ontstoppen.

Na het ontstoppen hebben we nogmaals met de rioolcamera gekeken of we konden zien waarvoor het riool verstopt is geraakt. Op de camera zagen we kalkresten aan de buisrand zitten en dit geeft een slechte doorstroming. Het papier schuift niet meer lekker door omdat de buis nu ruw is in plaats van glad. We hebben daarom een nieuwe afspraak gemaakt om de buis te reinigen.

Regio Oss

Bent u ook woonachtig in Oss op een nabijgelegen plaats zoals Berghem, Schaijk, Heesch, Lith,  Geffen, Nistelrode, Uden, Nuland, Vinkel, Keent, Haren, Loosbroek, Reek, Teeffelen, Lithoijen, Oijen, Velp, Zoggel of Zevenbergen. En heeft u last van 1 of meerdere verstoppingen? Wij komen graag snel langs om deze op te lossen. We zijn als ontstoppingsbedrijf 24/7 bereikbaar voor het inplannen van een afspraak en hebben ook een spoeddienst die zeer snel ter plaatse is.

Verstopping toilet

Project verstopte wc | Kantsingel Oss

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 28
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek

Wilt u graag door ons terug gebeld worden?
Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan meteen: 06-2817 9557, of vul onderstaand contactformulier in.