Stinkende rioollucht in huis

Heeft u last van een stinkende rioollucht in uw huis of pand? Vervelend want er is niets zo vervelend als die penetrante stank die rond blijft hangen. Gelukkig is deze stankoverlast goed op te lossen.

Waar bevindt zich de stinkende rioollucht

Hieronder ziet u een overzicht van plekken in het huis waar je vaak rioolstank tegenkomt:

Snel een stankvrij huis

Wilt u snel verlost zijn van de stinkende rioollucht in uw huis? Laat dan 1 van onze experts langskomen die snel en accuraat de rioolstank in uw huis of pand verwijderd. Wij werken snel, betrouwbaar en hebben de vakkennis in huis om uw riolering- en afvoerproblemen vakkundig op te lossen.

Hendriks Riooltechniek, allround loodgietersbedrijf

Hendriks Riooltechniek is een vakkundig loodgietersbedrijf. In de loop der jaren zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in het zoeken en vinden van oplossingen voor een vervelende rioollucht in huizen en panden. Vaak is de situatie terug te leiden naar een verstopping. Dit kan acuut zijn omdat er een voorwerp in het riool terecht is gekomen en voor stankoverlast zorgt. Soms ligt een geleidelijk proces ten grondslag aan de oorzaak van de penetrante rioolgeur. Wij hebben de ervaring om in dit soort situaties de meest praktische, milieuvriendelijke oplossing te bieden.

Contact opnemen

Bij Hendriks Riooltechniek staan we dag en nacht voor u klaar om problemen met de riolering en de afvoer op te lossen. U kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer 06-28179557. Zeker in acute situaties kunnen we snel actie ondernemen. In de meeste gevallen zijn we binnen 2 uur bij u ter plaatse. Uw rioolgeur in huis wordt dan snel en vakkundig opgelost.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek