Rioollucht in de badkamer?

Hangt er een vervelende rioollucht in de badkamer? En weet u niet waar deze vandaan komt? En heeft u zelf al van alles geprobeerd om het op te lossen zonder succes? Dan komen we graag langs om definitief een einde te maken aan de stank in uw badkamer. Bel 06-28179557 en maakt een afspraak en de vervelende rioollucht in uw badkamer is dan snel verleden tijd.

Hoe ontstaat rioolstank in de badkamer?

Rioolstank in de badkamer ontstaat vaak door doucheputjes of sifons die slecht onderhouden worden. Een doucheputje, drain of sifon dient regelmatig schoon gemaakt te worden. Haren en zeep kunnen een capillaire werking hebben die het water uit het putje zuigen. Het water wat in een putje of sifon blijft staan dient als stankafsluiter. Zonder het water kan rioollucht de badkamer vervuilen. Het kan ook zo zijn dat door een verstopping doucheputjes of sifons leeg gezogen worden wat de rioolstank in uw badkamer kan verklaren.

Opsporen oorzaak van rioolstank in de badkamer

Het opsporen naar de oorzaak van rioolstank in de badkamer kan met verschillende technieken of methoden onderzocht worden. We hebben verschillende manieren om stand te detecteren en te inspecteren.

Direct hulp bij rioolstank in de badkamer

Wilt u direct hulp bij het opsporen van rioolstank in uw badkamer? Neem dan contact met ons op via 06-28179557 of via de knop offerte aanvraag en plan een afspraak in.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek