Rioollucht uit doucheputje

Heeft u last van en stinkende rioollucht uit je doucheputje (na het douchen)? Vervelend maar wij lossen dit graag voor u op. De kans is namelijk groot dat dit veroorzaakt wordt door een verstopping in uw doucheafvoer. Ons team van specialisten staat klaar om uw stinkende doucheafvoer definitief op te lossen. Heeft u ons direct nodig? Bijvoorbeeld omdat het doucheputje volkomen is overgelopen en de boel onder water staat? Bel dan 06-28179557.

Over Hendriks Riooltechniek

Hendriks Riooltechniek is een bedrijf met veel ervaring. We komen bij u aan huis of bedrijf om problemen met het riool, de douche en de afvoer op te lossen. Kenmerkend is onze snelheid en flexibele aanpak. Ons telefoonnummer kunt u 24 uur per dag en op alle dagen van het jaar bereiken. Dat is prettig als u een urgent probleem met een afvoer die stinkt heeft. Vooral goed om te weten is het feit dat wij ook direct in actie komen als er een acuut probleem is. Heeft u bijvoorbeeld een kleine of grotere verstopping met overstroming in huis? Dan zijn we er in de meeste gevallen binnen 2 uur om het probleem snel en vakkundig op te lossen.

Mogelijke oorzaken van een stinkende rioollucht uit uw doucheputje

We komen bij Hendriks Riooltechniek verschillende oorzaken tegen die zorgen voor die vervelende rioollucht uit je doucheputje, De stank wordt vaak beïnvloed door de volgende omstandigheden:

  • Afvoer verstopt door direct ingekomen voorwerp
  • Geleidelijke verstopping door verschillende kleine voorwerpen
  • Verstopping verderop in de afvoer van de douche
  • Te hoge waterstand
  • Slechte of matige schoonmaak

In veel gevallen zult u zelf maatregelen kunnen treffen die voorkomen dat het doucheputje gaat stinken. Bent u eenmaal te laat? Dan heeft u een professional nodig om het probleem met het stinkend putje op te lossen.

Contact opnemen

Heeft u direct de hulp nodig van Hendriks Riooltechniek? Dan kunt u op ieder moment contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de rioollucht uit uw doucheputje snel verleden tijd is. Ons telefoonnummer is 06-28179557. Bel ons en uw oplossing voor het stinkend doucheputje is dichtbij.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek