Rioollucht in de gang

Heeft u last van rioollucht in uw gang? En weet u niet waar het vandaan komt? Rioollucht in de gang komt vaak vanuit de meterkast of uit de kruipruimte. Wilt u graag snel af van deze (vaak penetrante) geur? Wij komen graag snel langs of een eind te maken aan deze rioolstank. We hebben specifieke apparatuur om het goed te onderzoeken. Bel 06-28179557 en laat ons onderzoeken waar de rioollucht vandaan komt.

Hoe ontstaat rioolstank in uw gang

Rioolstank kan door verschillende manieren ontstaan. Zo kan het zijn dat er een afvoer buis in uw meterkast loopt of in uw kruipruimte en dat deze ergens een lekkage heeft of kapot is. Ook zien we vaak dat zogenaamde rioolvliegjes de oorzaak zijn van de ontstane rioolstank. Rioolvliegen (ze worden ook wel fruitvliegjes genoemd) of rioolmotjes (driehoek motjes) en rioolstank duiden op een open of kapot riool waar rioolwater de buis uitloopt. In dit rioolwater hebben de rioolvliegjes het goed naar hun zin en leggen daar hun eitjes.

Een breuk in het riool kan op verschillende manieren ontstaan. Het kan zijn dat er spanning op de buis staat doordat het verkeerd opgehangen is. Ook kan het zijn dat een verzakking in de woning of het straatwerk zorgt voor verstoppingen of verzakkingen. Zo’n type breuk is makkelijk op te sporen. Je volgt de reuk en het spoor van de vliegjes. Als de breuk of lekkage niet met het blote oog te zien is, dan zetten wij het riool onder druk met rook. Op deze manier vinden we altijd de oorzaak.

Snel van uw stank af?

Wilt u graag snel van de rioolstank in uw gang af? Wij komen graag bij u langs om dit permanent op te lossen. U verdient tenslotte een fris reukende gang. Bel 06-28179557 of vraag een offerte aan.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek