Rioollucht uit wc of toilet

Heeft u last van rioollucht uit de wc of het toilet? Het is vervelend maar wij staan voor u klaar en lossen het graag voor u op. Het is goed mogelijk dat uw wc is verstopt of uw riool. Onze medewerkers staan 24 dagen, 7 dagen in de week klaar om uw stinkende wc afvoer voor altijd op te lossen. Heeft u direct hulp nodig bij rioollucht uit de wc of toilet? Bel dan 06-28179557.

Een vieze rioollucht uit uw wc of toilet

Een vieze rioollucht uit uw wc of toilet heeft vaak een oorzaak. Het opsporen van de oorzaak is dan ook het eerste wat we doen. En vanwege onze jarenlange ervaring zijn we snel in staat om dit op te sporen.

Rioolstank uit uw wc is al vervelend genoeg. Zorg ervoor dat je het snel op laat lossen voordat er grote schades en problemen ontstaan. Ons professionele team staat klaar om de handen uit de mouwen te steken. U kunt ons ook altijd bellen voor advies wat te doen bij rioollucht uit wc of toilet.

Oorzaak rioollucht uit wc of toilet opsporen

Er zijn verschillende manieren om de oorzaak van de rioolstank uit uw wc op te sporen. We zullen eerst vragen en kijken of dat de wc wel goed doortrekt en vragen of dat u zelf een verstopping vermoed. Verder zullen we kijken of de afvoer van uw keuken niet borrelt, of het douchewater nog wel goed wegloopt, etc. Als dit alles het geval is zal het geen verstopt riool zijn.

Daarna komt er een rookproef of onderzoek. Hierbij blazen wij rook in het afvoersysteem en kijken we of er ergens rook ontsnapt.

De vele voordelen van Hendriks Riooltechniek

Wilt u van die vieze rioollucht af? Schakel dan een professioneel ontstoppingsbedrijf in. Wij werken snel, netjes en discreet. Daarnaast geniet u nog verdere voordelen, zoals:

  • 24/7 service
  • Altijd garantie
  • Niet opgelost? Geen kosten
  • Als het moet binnen 2 uur op locatie
  • Voor zowel particulieren en bedrijven
  • Kortom, wacht niet te lang wanneer uw rioollucht uit uw wc of toilet ruikt als gevolg van een lekkage.
    Maak snel een afspraak door te bellen: 06 – 28179557. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek