Rioollucht op zolder

Heeft u last van een vervelende rioollucht op zolder? En u weet niet waar het vandaan komt? Dan is het raadzaam om hier een professioneel ontstoppingsbedrijf voor in te schakelen. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om de oorzaak van uw rioollucht op zolder snel en accuraat op te sporen. Bel 06-28179557 en maak snel een afspraak en de vieze rioollucht is snel verleden tijd.

Rioollucht op zolder uit de cv

Er zijn verschillende oorzaken die de vervelende rioollucht op zolder kunnen veroorzaken. Zo kan het zijn dat de rioollucht uit de afvoer van de cv installatie komt omdat deze verstopt zit. Het kan ook zijn dat er geen sifon op de cv afvoer zit. Rioollucht uit de cv afvoer komt regelmatig voor en is relatief snel op te sporen en te verhelpen. Ook voor een verstopping in de cv afvoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Hendriks Riooltechniek

  • Spoed service
  • 24 uurs dienst dag en nacht bereikbaar
  • Drie maanden garantie
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Milieuvriendelijke oplossingen

Wacht niet te lang wanneer uw cv installatie stinkt naar rioollucht en schakel ons in.

Rioollucht op zolder van de beluchter

Het riool wordt in de meeste gevallen belucht via de standleiding. Deze loopt van beneden tot aan het dak. Om te zien of dat bij u ook zo is kunt u kijken of er een buis door het dakbeschot naar buiten gaat. Deze buis zit dan gekoppeld aan een beluchtingspan. Het is mogelijk dat de buis is afgebroken of nooit op de juiste manier gemonteerd is. Dat kan dan ook de rioollucht op zolder verklaren. Heeft u maar met vlagen last van rioollucht? Dan kan het ook zo zijn dat de beluchter op dak de stinkende lucht naar binnen blasst op het moment dat de wind verkeerd staat.

Opsporen oorzaak rioollucht op zolder

Voor het opsporen van rioollucht op zolder of aan de cv afvoer blazen wij rook in de afvoer. Dit doen we door met een rookgenerator of machine.

Snel van uw stank af?

Wilt u snel van de stinkende rioollucht op uw zolder af? Neem dan contact met ons op: 06-28179557 of vraag een offerte aan. Ons team staat klaar om u snel te helpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Terugbelverzoek